Ακόμα μία μεταγραφική έκπληξη από τον Ερμή Ζωνιανών, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Βασίλη Πλουσή και περιμένει και την απάντηση του Λευτέρη Ψυχουντάκη.

Η μυλοποταμίτικη ομάδα κινείται δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι και γνωστοποίησε τη μεταγραφή του πρώην ποδοσφαιριστή του Εργοτέλη, που είχε δεχθεί κρούση για την επιστροφή του στον ΑΟΧ.

Η επίσημη ανακοίνωση:

«Ο Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Βασίλη Πλουσή και τον καλωσορίζει στην οικογένεια του Ερμή.
Βιογραφικό: Ο Βασίλης Πλουσής γεννήθηκε 19/5/86 στο Γκίφχορν της Γερμανίας. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στους Ερασιτέχνες του ΟΦΗ, Ρόδο, Αναγέννηση Άρτας, Ρούβα, ΑΟΧ και Εργοτέλη.»

Πήρε και Κανδηλάκη

Συνεχίζοντας τη μεταγραφική του ενίσχυση ο Ερμής ανακοίνωσε και την απόκτηση του νεαρού κεντρικού αμυντικού από την Κ19 του Εργοτέλη Μανόλη Κανδηλάκη.

Αναλυτικά:

"Η διοίκηση του Ερμή Ζωνιανών ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μανόλη Κανδηλάκη από τον Εργοτέλη και του εύχεται ότι καλύτερο για τη νέα σεζόν".Λευτέρης Αντωνακάκης