Την Κυριακή (07/07) οι ποδοσφαιριστές του Πλατανιά επιβραβεύτηκαν για την εικόνα που έχουν δείξει στην προετοιμασία με ρεπό από το Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά από τη Δευτέρα (08/07) στρώθηκαν και πάλι στη… δουλειά.
Η επίσημη ενημέρωση για τη διπλή προπόνηση:
\”Μετά το χθεσινό ρεπό, που ο Μαρίνος Ουζουνίδης παραχώρησε στους ποδοσφαιριστές επειδή έχει μείνει ευχαριστημένος από τη σκληρή δουλειά τους στις προπονήσεις και από τη διάθεση που δείχνουν, η προετοιμασία του Πλατανιά Χανίων συνεχίστηκε σήμερα, Δευτέρα, με δύο προπονήσεις, πρωί και απόγευμα, στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.

Και οι δύο προπονήσεις πραγματοποιήθηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας του Πλατανιά Χανίων και των συνεργατών του.

Η πρωινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις ειδικής φυσικής κατάστασης με μπάλα.

Το απόγευμα το τεχνικό επιτελείο έδωσε έμφαση σε ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις ενδυνάμωσης.

Σημειώνεται ότι αύριο, Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και πάλι δύο προπονήσεις, πρωί (7.30 π.μ.) και απόγευμα (7 μ.μ.), στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε.\”

Αναχωρεί την Παρασκευή (12/07) για Καρπενήσι

Την Παρασκευή (12/07) είναι προγραμματισμένη η αναχώρηση του Πλατανιά για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας.

Η επίσημη ενημέρωση:

Το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, με το πλοίο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ LINES, η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, απ’ όπου, την επόμενη ημέρα, θα μεταβεί οδικώς στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως και τις 26 Ιουλίου.
Η αναχώρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του προπονητή κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, με αποκλειστικό στόχο η Χανιώτικη ομάδα να τιμήσει τη μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία του τόπου μας, η οποία διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά.
Ως γνωστόν, η ΑΝΕΚ LINES είναι μία πολύ σημαντική ακτοπλοϊκή εταιρεία, η οποία είναι ιδιαιτέρως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και προσφέρει με υπευθυνότητα, επί σειρά ετών, στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες αθλητικές, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές χορηγίες. Ταυτόχρονα, στηρίζει οικονομικά ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, βρίσκεται έμπρακτα και διακριτικά στο πλευρό συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη τη συνδρομή της, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης και συμμετέχει στην τουριστική προβολή της χώρας.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ
Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα φτάσουν, με το λεωφορείο της ομάδας, στο λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τις 20.30, συνοδευόμενοι από τον γενικό γραμματέα του Δ.Σ. κ. Γιάννη Τρούλη, τον τεχνικό διευθυντή κ. Λάμπρο Μαλτέζο και τον γενικό διευθυντή κ. Θεοφάνη Ξηνταβελόνη. Σημειώνεται ότι οι κ. Τρούλης και Μαλτέζος θα μεταβούν με την αποστολή στο Καρπενήσι.
Μετά τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες στην είσοδο του πλοίου, με στελέχη της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στα δωμάτιά τους προκειμένου να τακτοποιηθούν και εν συνεχεία θα δειπνήσουν, από τις 21.45 έως τις 22.30, ώρα απόπλου του πλοίου «Ελυρος» με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Από τις 22.30 έως και τις 23.15, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε σαλόνι του πλοίου, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να συνομιλούν μαζί τους, να βγάζουν φωτογραφίες και να παίρνουν αυτόγραφα.
Ακολούθως, η αποστολή του Πλατανιά θα αποσυρθεί για ανάπαυση.
Το πρωί, στις 07.00, η ομάδα θα λάβει πρωινό στο πλοίο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς, με το λεωφορείο της ομάδας, για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook