Η Ferrari δεν θα λείπει από το Goodwood. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν εκεί έχει τη δυνατότητα και να «απελευθερώσει τα αλογάκια της» αλλά και να κλέψει τις εντυπώσεις με τις ιδιαίτερες και τόσο ξεχωριστές Ferrari, που αποτελούν ειδικές παραγγελίες με εξατομικευμένα χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν, στις 10 Ιουλίου θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε μια FF με πανοραμική γυάλινη οροφή και διχρωμία δερμάτινων καθισμάτων στο εσωτερικό, η οποία βέβαια είναι μια special επιλογή του αγοραστή.

Χαρακτηριστικό είναι μάλιστα ότι η γυάλινη οροφή, με ειδικά επεξεργασμένο γυαλί, έχει την ιδιότητα να διατηρεί σταθερή θερμοκρασία στην καμπίνα, χειμώνα-καλοκαίρι.

\"\"

Μια επίσης εξατομικευμένη cabrio 458 Spider (made by Tailor), βαμμένη σε λευκό με «αγωνιστικές» ρίγες, θα ντεμπουτάρει στο φεστιβάλ.

Το συγκεκριμένο μοντέλο διαθέτει καθίσματα από δέρμα alcantara και φινιρίσματα από ανθρακόνημα, ενώ χρωμιομένες λεπτομέρειες ολοκληρώνουν ένα πολύ φουτουριστικό εσωτερικό σύνολο.

\"\"

Επιπλέον, μια SP12 του Eric Clapton θα «αποδείξει» το επίπεδο αποκλειστικότητας, το οποίο εφαρμόζει η Ferrari σε απόλυτο βαθμό, για να ευχαριστεί με το παραπάνω τους πελάτες της. Το εν λόγω μοντέλο βασίζεται στην 458 Italia με στιλιστικά στοιχεία δανεισμένα και από την 512 BB.

Τέλος, η Ferrari θα φέρει στην εκδήλωση, τόσο την εντυπωσιακή F12berlinetta (με την πολυτελέστατη καμπίνα της), όσο και τη Formula One του 2010, η οποία έχει οδηγηθεί από το Fernando Alonso.

\"\"

autotriti.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook