Η τελευταία… παράσταση του Πλατανιά στο Μάλεμε για τη φετινή σαιζόν ήταν αρκετά απολαυστική και έχει για πρωταγωνιστή τον εκπληκτικό φέτος Νίκο Κατσικοκέρη.











Οι \”ερυθρόλευκοι\” με εντυπωσιακή εμφάνιση κατάφεραν και επιβλήθηκαν της Κορίνθου με 4-2 με τον 23χρονο επιθετικό να σημειώνει χατ-τρικ και να φτάνει τα 15 γκολ στο πρωτάθλημα.











Η ομάδα του Τίμου Καβακά μετά από υπερπροσπάθεια σε όλη τη χρονιά έφτασε μέχρι τέλους κοντά στην άνοδο και πάει στην Πάτρα για την τελευταία αγωνιστική όπου θα διεκδικήσει τις όποιες μαθηματικές ελπίδες έχει.











Με 2 γκολ μέσα σε 1 λεπτό στο 31\’, ο Κατσικοκέρης έβαλε τις βάσεις για την νίκη με \”ασίστ\” από Μαρτσάκη και Προβατίδη αντίστοιχα, ενώ το 3ο του γκολ το πέτυχε στο 58\’ από νέα ιδανική σέντρα του Μαρτσάκη.











Ενδιάμεσα στο 47\’ με εκτέλεση φάουλ ο Προβατίδης είχε κάνει το 3-0.











Η Κόρινθος μετρίασε τις εντυπώσεις της ήττας της στο φινάλε όταν στο 89\’ από γύρισμα του Τσοντάκη και \”τσάφ\” του Λιούρδη έγινε το 4-1 και στο 91\’ με το Νικολάου μείωσε στο τελικό 4-2










ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

13’ Σέντρα – σουτ του Δημητριάδη ο Παληγεώργος σωτήρια στην γραμμή διώχνει μπροστά από τον Μαντά.

 

24’ Ωραία ομαδική ενέργεια των παικτών του Πλατανιά με τον Μαρτσάκη να πλασάρει και τον Κατσικοκέρη να μην βρίσκει για λίγο την μπάλα.

 

31’ (30’ 18’’) ΓΚΟΛ: Ιδανική σέντρα του Μαρτσάκη για το κεφάλι του Κατσικοκέρη που στέλνει την μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ (1-0).

 

31’ (30’ 58’’) ΓΚΟΛ: Σέντρα του Προβατίδη από τα αριστερά ο Κατσικοκέρης με πλασέ σκοράρει το δεύτερο γκολ του λίγα δευτερόλεπτα μετά και κάνει το 2-0.

 

45’+1’ Ο Κατσικοκέρης τετ-α-τετ από μπαλιά του Μαρτσάκη καθυστερεί και «κλείνεται» και γυρίζει την μπάλα στον επερχόμενο Προβατίδη, που σουτάρει άουτ.

 

47’ ΓΚΟΛ: Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβατίδη, που στέλνει την μπάλα να «αναπαυτεί» στην δεξιά γωνία του Δημαράκη (3-0).

 

52’ Σουτ του Δημητριάδη άουτ.

 

58’ ΓΚΟΛ: Δεύτερη «ασσίστ» από τον Μαρτσάκη σε Κατσικοκέρη, με νέα ιδανική σέντρα και κεφαλιά του τελευταίου γίνεται το 4-0. 15ο φετινό γκολ του 23χρονου επιθετικού του Πλατανιά.

 

74’ Σέντρα του Φίλη προβολή του Ντόμα, άουτ.

 

84’ Σουτ του Τσουλάκου μπλόκαρε ο Λιούρδης.

 

86’ Σουτ του Δημητριάδη ξανά εμπεμβαίνει ο τερματοφύλακας του Πλατανιά.

 

89’ ΓΚΟΛ: Ο Τσοντάκης γυρίζει την μπάλα στον Λιούρδη, που προσπαθεί να την κοντρολάρει αλλά του φεύγει και καταλήγει στα δίχτυα (4-1).

 

90’+1’ ΓΚΟΛ: Σέντρα του Τσουλάκου ο Νικολάου με πλασέ μειώνει στο τελικό 4-2.


















Πλατανιάς:Λιούρδης, Τσοντάκης, Τζανής, Γεωργόπουλος, Παληγεώργος (61\’ Παπαδημητρίου), Πότσι, Μαρτσάκης, Μουνάφο (71\’ Μιρτσέτα), Κατσικοκέρης, Προβατίδης, Πιτσόκος (51\’ Μπαξεβάνης)











Κόρινθος:Δημαράκης, Χουστουλάκης, Φίλης, Φραγκάκης, Ψυχογιόπουλος(55\’ Παππάς), Νικολάου, Μαντάς, Ντόμας, Αράπογλου (46\’ Τσουλάκος), Δημητριάδης, Ζάρκος (55\’ Παπαευθυμίου).











Λευτέρης Αντωνακάκης




Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook