Με χαμόγελο αλλά και όνειρα με την φανέλα του ΟΦΗ, ο Μάικλ Όγιος πάτησε Ηράκλειο παρουσία αρκετών φίλων της ομάδας. «Αρχίζω από το μηδέν» δήλωσε μεταξύ άλλων ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που στάθηκε στην παρουσία του Λουτσιάνο Γκαλέτι.

«Eίμαι 21 χρονών και ήταν εύκολη η απόφαση του να έρθω στην Ευρώπη γιατί ήθελα να αγωνιστώ εδώ. Είχα μιλήσει με τον Λουτσιάνο και στόχος μου ήταν να έρθω για να παίξω καλό ποδόσφαιρο» είπε αρχικά ο πρώην παίκτης της Εστουδιάντες.

Αρχικά, ο Μάικλ Όγιος αναφέρθηκε στο «κονέ» που έκανε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι αλλά και τα λόγια που του μετέφερε για τον ΟΦΗ: «Έκανα προπόνηση με τον Λουτσιάνο για 5 μήνες στην Εστουδιάντες. Με πήρε τηλέφωνο, μου είπε τα καλύτερα λόγια για τον ΟΦΗ και έτσι αποφάσισα να έρθω στην ομάδα».

Όσο για το αν βλέπει ο ίδιος τον ΟΦΗ σαν μια δεύτερη ευκαιρία στην ποδοσφαιρική του καριέρα, απάντησε λέγοντας ότι «αρχίζω από το μηδέν. Είναι καιρός που δεν είχα παιχνίδια και έχω στόχο να μείνω όλη την χρονιά εδώ».

Τέλος απαντώντας για τις προσδοκίες που έχει ο κόσμος του ΟΦΗ από εκείνον, απάντησε: «Από την πρώτη μέρα θα τα δώσω όλα για να παίξω καλά και μακάρι να κάνω μια καλή σαιζόν με την ομάδα».

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook