Σε παραίτηση από τη θέση του τομεάρχη Δωδεκανήσου της ΝΔ οδηγήθηκε η Γιώτα Τριγώνη μετά από μια σειρά από φωτογραφίες που «ενόχλησαν».

Η κα Τριγώνη δηλώνει οδοντίατρος στο επάγγελμα αλλά οι επαγγελματικές της δραστηριότητες δεν σταματούν εκεί καθώς συμμετέχει με ποσοστό και σε ξενοδοχειακές μονάδες στην Κωνσταντινούπολη και το Λιχτενστάιν.

\"Οι

Η γοητευτική -πρώην πλέον- τομεάρχης Δωδεκανήσων της ΝΔ «γράφει» στο φακό, κάτι που γνωρίζει και η ίδια φροντίζοντας πάντα να βγάζει φωτογραφίες με στυλ και θηλυκότητα.

\"Οι

Αν και πολλές φορές είχαν ακουστεί μουρμούρες στη Συγγρού για φωτογραφίες που ξέφευγαν από την (σοβαρή) εικόνα που πρέπει να έχει ένας τομεάρχης, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι φαίνεται πως ήταν η φωτογράφιση που έκανε για να προωθήσει το ξενοδοχείο στο οποίο είναι μέτοχος στην Κωνσταντινούπολη!

\"Οι

Η κα Τριγώνη με φινέτσα, στυλ και ντελικάτο ντύσιμο, απαθανατίστηκε σε διάφορες πόζες στους χώρους του ξενοδοχείου, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην Αγιά Σοφιά. Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, κάποιες από τις φωτογραφίες της θα προβληθούν και σε τηλεοπτικό σποτ στην τουρκική τηλεόραση και θα κυκλοφορήσουν και σε αφίσες στην πόλη, ενώ έχει προβεί σε ανάλογη διαφημιστική καμπάνια για το συγκεκριμένο ξενοδοχείο κι άλλες φορές τα τελευταία 3 χρόνια!

\"Οι

«Τα τελευταία τέσσερα περίπου χρόνια δραστηριοποιούμαι επιχειρηματικά στην Κωνσταντινούπολη και συγκεκριμένα συμμετέχω στο μετοχικό κεφάλαιο ξενοδοχειακής μονάδας που βρίσκεται δίπλα στην Αγιά Σοφία.Το γεγονός αυτό με καθιστά υπεύθυνη όπως και τους υπόλοιπους μετόχους για την πορεία και τη βιωσιμότητα του συγκεκριμένου ξενοδοχείου. Η συμμετοχή μου στην διαφημιστική καμπάνια που ξεκίνησε πριν από τριάμισι περίπου χρόνια και είχε σκοπό την προώθηση του συγκεκριμένου ξενοδοχείου σε καμιά περίπτωση δεν αποτέλεσε μέσο ανταγωνισμού με τον οποιονδήποτε ελληνικό τουριστικά προορισμό» δηλώνει η ίδια με αφορμή τον εσωκομματικό σάλο που προκλήθηκε.

Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει στη συνέχεια, δέχθηκε τελευταία έντονη επίθεση και για έναν ακόμη λόγο: πριν από 5 μήνες πραγματοποίησε μία πρωτότυπη έκθεση φωτογραφίας με τίτλο «Athens through my eyes», με την οποία μέσω των φωτογραφίων παρουσίαζε τις ομορφιές της πρωτεύουσας. Η κα Τριγώνη αποφάσισε λοιπόν να την παρουσιάσει και στο ξενοδοχείο της στην Κωνσταντινούπολη κάτι που προκάλεσε νέες αντιδράσεις.

«Τις τελευταίες μέρες δέχτηκα μια πρωτοφανή για εμένα επίθεση σχετικά με την ασυμβατότητα της επιχειρηματικής μου δραστηριότητας και του ρόλου μου ως τομεάρχη του οργανωτικού τομέα της Νέα Δημοκρατίας. Το γεγονός αυτό με φέρνει στη δυσάρεστη θέση να υποβάλω την παραίτηση μου από τα καθήκοντα του τομέα οργανωτικού Νότιας Δωδεκανήσου και να θέσω τον εαυτό στη διάθεση του κόμματος που σε κάθε περίπτωση θα βρίσκομαι δίπλα και θα προσφέρω τις εθελοντικές μου υπηρεσίες» δηλώνει η ίδια…

star.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook