Ένας 40χρονος δίνει μάχη για τη ζωή του και η 54χρονη αδερφή του έχει υποστεί ελαφρά εγκαύματα, μετά την επίθεση που δέχθηκαν και οι δύο στο σπίτι που διαμένουν στον Αμπελόκαμπο, από τον ίδιο τους τον αδερφό…

Σύμφωνα με το ilialive.gr, αιτίες του κακού στάθηκαν οι κληρονομικές διαφορές που φαίνεται πως είχαν τα αδέρφια μεταξύ τους. Το τραγικό αυτό συμβάν συνέβη το πρωί της Δευτέρας (08-07-2013) και ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο.

Οι απειλές που σύμφωνα με πληροφορίες δέχθηκαν τα δύο αδέρφια τις προηγούμενες από τον τρίτο αδερφό, ίσως να μην προμήνυαν ότι τα όσα έλεγε θα τα έκανε πράξη, χθες το πρωί. Ο 56χρονος μετέβη στο σπίτι της οικογένειας, όπου βρήκε στον κήπο τα δύο του αδέρφια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά από λογομαχία που είχαν, τους περιέλουσε με βενζίνη με ένα δοχείο που κρατούσε, και τους πέταξε ένα τσιγάρο πάνω τους, με αποτέλεσμα να πάρουν φωτιά τα ρούχα και το κορμί τους. Όμως και ο 56χρονος άρχισε να καίγεται από την εύφλεκτη ύλη που υπήρχε πάνω του.

Η 54χρονη επιχείρησε να βοηθήσει τον 40χρονο αδερφό της που καιγόταν και να τον σβήσει με ένα λάστιχο νερού. Το ίδιο και οι περίοικοι που αντιλήφθηκαν το γεγονός και έσπευσαν σε βοήθεια.

Ένα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο ανέλαβε να μεταφέρει τον 40χρονο και την 54χρονη στο νοσοκομείο Αμαλιάδας, ενώ ο δράστης κατάφερε μόνος του οδηγώντας να φτάσει στο νοσοκομείο του Πύργου, όπου και συνελήφθη από τους αστυνομικούς.Από τα άλλα δύο αδέρφια ο 40χρονος είχε υποστεί εγκαύματα σε ποσοστό 60% της επιφάνειας του σώματός του και λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής του, άμεσα αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αθήνας.

ilialive.gr