Άγιο είχαν 2 μητέρες 35 και 36 ετών αντίστοιχα, μαζί με τα 11χρονα αγοράκια τους όταν το αυτοκίνητο που επέβαιναν προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα και ανετράπη στις 3.45 το απόγευμα στο ύψος της διασταύρωσης της Αγίας Πελαγίας.

Δυστυχώς η 36χρονη συνοδηγός ακρωτηριάστηκε στο χέρι, ενώ ελαφρά τραυματίστηκε η οδηγός του αυτοκινήτου καθώς και τα 11χρονα αγοράκια που είναι καλά στην υγεία τους.

Οι δύο μητέρες είχαν πάει τα αγοράκια τους σε αγώνα ποδοσφαίρου στο Ρέθυμνο όπου στην επιστροφή συνέβη το κακό.

Στο γκρεμό ΙΧ

Στο 146,4 χλμ.στην Εθνική Ηρακλείου – Αγίου Νικολάου μετά το ΚΤΕΟ, σημειώθηκε καραμπόλα με τρία οχήματα, όταν ένα αυτοκίνητο επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο όχημα, κινούμενα στα δεξιά του δρόμου.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου που επιχειρούσε την προσπέραση, υπό άγνωστες συνθήκες, έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στο προπορευόμενο, το οποίο δίπλωσε στην Εθνική Οδό.

Τρίτο αυτοκίνητο, που ακολουθούσε, δεν πρόλαβε να αποφύγει το \”διπλωμένο\” αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να πέσει πάνω του, οδηγώντας το … στη χαράδρα!

Οι τρεις οδηγοί των οχημάτων, σαν από θαύμα, βγήκαν από τα αυτοκίνητα με μικροτραυματισμούς, και διεκομίσθηκαν στο νοσοκομείο για προληπτικούς λόγους.

Το τροχαίο σημειώθηκε περίπου στις 5, η κυκλοφορία διεκόπη για περίπου μία ώρα, με τη συνδρομή των ανδρών της τροχαίας που κατηύθηναν τους οδηγούς μέσω εναλλακτικών διαδρομών.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook