Παρ’ ότι βρέθηκε πίσω σκορ, ο ΟΦΗ κατάφερε να φύγει με το διπλό της νίκης από την Ηλιούπολη στέλνοντας μήνυμα προς όλους…παρά τα όσα προβλήματα ταλανίζουν την ομάδα. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν μροστά με γκολ του Θάνου ωστόσο, πρώτα ο Αγρίτης και στην συνέχεια ο Βλόνταρτσικ, διαμόρφωσαν το τελικό 1-2. 
Ο ΟΦΗ ξεκίνησε με τον Βεζυρίδη κάτω από τα δοκάρια , δεξιά ο Γαλανόπουλο, αριστερλα ο Πίτσος και οι Μπερίν – Γεωργίου στο κεντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Βερόν και Κάλαϊτζιτς, πιο μπροστά τους ο Ζορμπάς και στην επίθεση, στις πτέρυγες οι Αγρίτης και Μπούρμπος, ενώ στην κορυφή ο Βλόνταρτσικ.
Από την άλλη πλευρά η Ηλιούπολη αγωνίσθηκε με τερματοφύλακα τον Μάραμα, δεξί μπακ τον Λαμπρόπουλο, αριστερό τον Σικαλιά και τους Νικολόπουλο και Μπέριο κεντρικούς αμυντικούς. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Δημήτρης και Ρουσάκης πιο μπροστά ο Ουρόσεβιτς και από ‘κει και πέρα, δεξιά ήταν ο Ηλιόπουλος, αριστερά ο Κρητικός, και στην κορυφή της επίθεσης ο Θάνος. 
Το γκολ για την Ηλιούπολη ήρθε στο 40’ ενώ, τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ισοφάριση. 
Η μπάλα έφτασε στον Αγρίτη, ο οποίος με δυνατό έκανε το 1-1.
Το 1-2 ήρθε στο 58\’. Ο Αγρίτης έδωσε στον Ζορμπά, αυτός με τη σειρά βρήκε τον αμαρκάριστο Βλόνταρτσικ ο οποίος έδωσε τη μεγάλη νίκη για τον ΟΦΗ. 
Οι συνθέσεις:

Ηλιούπολη (Θ. Γεωργούλης): Μάραμα, Λαμπρόπουλος, Δημήτρης (80\’ Λεοντίου), Ρουσάκης, Νικολόπουλος, Θάνος, Μπέριος, Ηλιόπουλος (85\’ Μπίτιλης) Κρητικός, Σικαλιάς (71\’ Νιάρος), Ουρόσεβιτς.

ΟΦΗ (Ν. Αναστόπουλος): Βεζυρίδης, Μπούρμπος (83\’ Ρόβας), Γαλανόπουλος, Πίτσος, Μπερτίν, Γεωργίου, Βερόν (88\’ Ρούσεφ), Κάλαϊτζιτς, Αγρίτης, Βλόνταρτσικ, Ζορμπάς (75\’ Τάντιτς).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook