Τελευταία ενημέρωση 7:55 μμ

Συναγερμός σήμανε αργά το μεσημέρι στις διωκτικές αρχές των Χανίων, όταν εντοπίστηκε στην Εθνική οδό Χανίων – Ρεθύμνου, ένα Ι.Χ. επιβατηγό αυτοκίνητο, ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε στην χθεσινή κλοπή του χρηματοκιβωτίου απο το Δημοτικό Γηροκομείο Χανίων (δείτε εδώ).

Αστυνομικοί απο υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων, σταμάτησαν στο αυτοκίνητο στο ύψος του Αγίου Φανουρίου, και προσήγαγαν στο Αστυνομικό μέγαρο Χανίων τα δύο άτομα που επέβαιναν, ενώ στο \”μικροσκόπιο\” της Σήμανσης έχει μπεί και το αυτοκίνητο, το οποίο εξετάζεται ενδελεχώς.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, προς το παρόν, τόσο το αυτοκίνητο, όσο και τα δύο άτομα, θεωρούνται ως \”ύποπτα\”, ενώ ανακοινώσεις αναμένονται αργότερα.

Υπενθυμίζεται πως στις 5 το πρωί της Δευτέρας 8/7, τέσσερα άτομα μπήκαν στα γραφεία της διεύθυνσης του Δημοτικού Γηροκομείου Χανίων, παραβιάζοντας τις πόρτες και έκλεψαν το μικρό χρηματοκιβώτιο (διαστάσεων 0,50χ0,70) το οποίο περιχείχε περίπου 4.000 ευρώ που ήταν χρήματα ηλικιωμένων που είχαν τοποθετηθεί εκεί προς φύλαξη.

Επίσης στο χρηματοκιβώτιο υπήρχε και οστεοθήκη με τμήμα οστού του Οσίου Παταπίου, στον οποίο είναι αφιερωμένος ο Ναός του Γηροκομείου (δείτε εδώ).

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook