Μία μεταγραφή που σας είχε αποκαλύψει το Flashnews.gr από τις 30 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε και επίσημα για τον Πλατανιά.
Ο Εμίντιο Ραφαέλ (και όχι Ράφαελ σύμφωνα με τον Πλατανιά) υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνο με τη χανιώτικη ΠΑΕ.
Ο Πορτογάλος ακραίος μπακ έπεισε στο διάστημα που έκανε προπονήσεις στο Μάλεμε το Μαρίνο Ουζουνίδη ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση και μπορεί να καλύψει το αριστερό άκρο της \”ερυθρόλευκης\” άμυνας.
Η επίσημη ανακοίνωση:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για 1+1 χρόνο, με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή Εμίντιο Ραφαέλ.\”

Οι δηλώσεις του Ραφαέλ

«Εύκολη» χαρακτήρισε ο Εμίντιο Ραφαέλ την απόφασή του να φύγει από την Πορτογαλία για να αγωνιστεί με τον Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα Super League ΟΠΑΠ καθώς, όπως επεσήμανε, η Χανιώτικη ομάδα έχει παρουσιάσει τεράστια πρόοδο τα τελευταία χρόνια και η παρουσία του σε αυτήν αποτελεί για τον ίδιο μια νέα πρόκληση.
Ο 27χρονος αμυντικός (αριστερό μπακ), ο οποίος έχει αγωνιστεί με τις φανέλες της Πόρτο και της Μπράγκα, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων εμφανίστηκε ικανοποιημένος από τη μεταγραφή του στην Ελλάδα και στον Πλατανιά και τόνισε ότι θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της.
«Αποφάσισα να έλθω στην Ελλάδα, γιατί ο Πλατανιάς είναι μία σημαντική ομάδα, που έχει τεράστια πρόοδο τα τελευταία δυο – τρία χρόνια. Μου αρέσει η Ελλάδα, μου αρέσει ο τρόπος προσέγγισης από τους ανθρώπους του Πλατανιά, τη Διοίκηση, τους προπονητές και όλο το προσωπικό και τελικά δεν ήταν μια δύσκολη απόφαση να έρθω εδώ. Θέλω να είμαι εδώ, οι άνθρωποι του Πλατανιά με θέλουν στην ομάδα, άρα για μένα ήταν εύκολο, υπό αυτές τις συνθήκες, να λάβω την απόφαση».
Παράλληλα, σημείωσε ότι «αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, κάθε μέρα, σε κάθε προπόνηση και σε κάθε παιχνίδι. Να προσπαθώ να αγωνίζομαι καλά, να έχω μια καλή σεζόν, ένα καλό πρωτάθλημα και να βοηθήσω τη νέα ομάδα μου να κατακτήσει όσο το δυνατόν καλύτερη θέση στο πρωτάθλημα», ανέφερε ο 27χρονος αμυντικός.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook