Ένα ματς, μια κατηγόρια…Ο Πατούχας ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τον Αετό Ανωγείων, καταφέρνοντας να επιβληθεί με 2-0 και να πανηγυρίσει την παρουσία του στην Δ’ Εθνική και την επόμενη σεζόν. 
Το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Ο Πατούχας, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Μπελίτσα στο 29’ (η μπάλα βρήκε σε αμυντικό του Αετού) ενώ, στο 36’ ο Σαπαλίδης ανατράπηκε από τον Καλομοίρης και ο διαιτητής Παπαπέτρου έδειξε αμέσως το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ίδιος ο Σαπαλίδης ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 2-0.
Ο Αετός είχε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαστό στο 2’ και ένα δοκάρι με τον Χριστοφή στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. 

Πατούχας: Χωματάς, Καρτσώνης. Καραταράκης, Σουργιάς, Κουνενάκης, Νικολάρας, Καραντινάκης, Μπελίτσας (72΄Λουλάκης), Σαπαλίδης (80΄Μ. Μπιτσακάκης), Παπαδημητρίου, Τσαγκαράκης (64΄ Καστελλιανάκης)

Αετός Ανωγείων : Καλομοίρης, Σταυρακάκης, Χριστοφής, Μανιαδάκης, Μουρτζάκης, Χαλκιόπουλος (77΄Χαραλαμπάκης), Καπιζιώνης. Σφακιανάκης (62΄Νικηταράς), Σπαχής (23΄λ.τ Γεωργαλής), Σούρσος, Βλαστός.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook