Στην 4η θέση του Περιφερειακού ανέβηκε ο ΠΟΑ «πιάνοντας» τις Ασίτες μετά το μεταξύ τους 4-1 στο Ατσαλένιο. Οι «πράσινοι» συνέχισαν τα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Μιχάλη Συσκάκη, που σημείωσε τα τρία από τα τέσσερα γκολ της ομάδας του. Το νεανικό σύνολο του Μανόλη Πατεμτζή είχε βάλε τις βάσεις για τη νίκη από νωρίς με το σκορ να είναι στο 3-0 στο 15’.

 

Στο 6’ ο Συσκάκης πέτυχε το 1-0 και τρία λεπτά μετά σημείωσε και δεύτερο γκολ. Την «σκυτάλη» στην συνέχεια πήρε ο Γιακουμάκης σημειώνοντας το 3-0 στο 15’. Το ημίχρονο «έκλεισε» με 3-1 αφού στο 34’ μείωσε ο Περογαμβράκης για την ομάδα του Αντώνη Λεκάκη, που βρέθηκε αντίπαλος με το πρόσφατο παρελθόν του όπου υπήρξε παίκτης αλλά και βοηθός προπονητή.

 

Ο άνθρωπος που άνοιξε τον… χορό των γκολ και ήταν ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης, Συσκάκης, φρόντισε να τον κλείσει κιόλας με το τρίτο του γκολ στο 90’.

 

 

ΠΟΑ : Συνάνης, Βρεττός, Φραγκιαδάκης, Μαθιουδάκης, Οικονομάκης, Ανυφαντάκης (82΄Χονδρογιάννης), Καστελλιανάκης (61΄Κατσούλης), Συσκάκης, Γιακουμάκης, Καπετανάκης (75΄Σφακιανάκης), Χατζηανδρέου.

Ασίτες : Ζαχαριουδάκης, Ρουμπάκης Γ. , Μανιαδάκης (87΄ Ιατράκης Γ.), Αποστολάκης (46΄Θεοχαράκης), Δεληστεφανής, Οικονομάκης, Ρουμπάκης Μ., Τσερεβελάκης Μ. , Τσερεβελάκης Ν. (52΄ Ποτηράκης), Σταυρακάκης, Περογαμβράκης. 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook