Πολλές συμβουλές και σχόλια άκουσε η βοηθός οδοντίατρου Saskia Tikasingh όταν χώρισε με τον σύντροφό της. Αλλά ένας άνθρωπος, ο εργοδότης της, ξεπέρασε κάθε όριο προθυμίας και τη συμβούλεψε να πάει με όσους περισσότερους άνδρες μπορεί, προθυμοποιούμενος μάλιστα ο ίδιος να της δείξει πώς γίνεται!

Ο γιατρός Raghuvir Patel, σύμφωνα με τις καταγγελίες, έκανε πολλά υποτιμητικά σχόλια στους συναδέλφους και τους υφιστάμενούς του αλλά και οι κανόνες υγιεινής στην κλινική του στο Essex της Βρετανίας δεν φαίνεται να τηρούνταν ιδιαίτερα.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, ο ίδιος ο Patel δεν φορούσε γάντια και δεν διασφάλιζε την αποστείρωση των εργαλείων του ενώ ιατρικά αναλώσιμα πολλές φορές χύνονταν στον νιπτήρα. Οι εργαζόμενοι είχαν και κάποια άλλα παράπονα, όπως για κάποια υποτιμητικά σχόλιά του- την Tikasingh τη φώναζε «Shorty» επειδή ήταν κοντή- αλλά και για το γεγονός πως άνδρες και γυναίκες είχαν ένα κοινό δωμάτιο για να αλλάζουν τα ρούχα τους.

Όταν η Tikasingh, εκπαιδευόμενη τότε, χώρισε με τον σύντροφό της, ο Patel της είπε: «Δεν χρειάζεσαι φίλο, πρέπει να πας και να π… με όσους περισσότερους άνδρες θέλεις». Προθυμοποιήθηκε δε να βγουν οι δυο τους και να της δείξει πώς γίνεται.

«Εκείνη την ώρα ντράπηκα αλλά ξεπέρασα την προτροπή με ένα χαζό γέλιο», είπε η ίδια.

Ωστόσο παρόμοια σχόλια έγιναν 3-4 φορές.

Σε ό,τι αφορά την υγιεινή στο ιατρείο του Patel, η Tikasingh είπε πως χρησιμοποιούσε τα ίδια εργαλεία όλο το πρωί στους ασθενείς του χωρίς να τα αποστειρώνει έπειτα από κάθε χρήση.

Εάν ο Patel κριθεί ένοχος για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, είναι πιθανό να διαγραφεί από τον Οδοντιατρικό Σύλλογο.

newsbeast.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook