Στην Χαβάη βρέθηκε μαζί με δυο από τα παιδιά της η Αντζελίνα Τζολί προκειμένου για να δει locations για την επόμενή της ταινία. Αν και αυτό που πρόσεχαν όλοι ήταν το στήθος της.

Τρεις μήνες μετά την διπλή μαστεκτομή στην οποία υποβλήθηκε, η 38χρονη σταρ αισθάνθηκε ξανά την αυτοπεποίθηση για να φορέσει ένα τοπ κατά την διάρκεια της επισκεψής της στο νησί Oahu μαζί με ένα κινηματογραφικό συνεργείο.

\"\"

Το μοναδικό που πρόδιδε την πρόσφατη περιπετειά της ήταν κάποια μικρά σημάδια πίσω από τις μασχάλες που ενδεχομένως -σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail- προκλήθηκαν από τις τομές που της έκαναν κατά την διάρκεια της πλαστικής επανόρθωσης του στήθους στην οποία η Αντζελίνα αποκάλυψε ότι υποβλήθηκε στις 20 Απριλίου.

\"\"

Η Αντζελίνα βρέθηκε στο νησί (μαζί με τους δυο μεγαλύτερους της γιους, τον 11χρονο Μάντοξ και τον 9χρονο Παξ) για τις ανάγκες του Unbroken.

\"\"

Πρόκειται για την δεύτερη, μετά το In The Land of Blood and Honey, ταινία που σκοπεύει να σκηνοθετήσει και η οποία περιγράφει την ιστορία του Ολυμπιονίκη Λούις Ζαμπερίνι ο οποίος κατάληξε αιχμάλωτος πολέμου κατά την διάρκεια του Β Παγκοσμίου Πολέμου.

\"\"

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook