Αναστάτωση έχει προκαλέσει η «αρρωστημένη» δράση ενός 58χρονου άνδρα, ο οποίος συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα τελευταία δύο χρόνια φωτογράφιζε συστηματικά, γυναίκες και ανήλικα κορίτσια κατά την διάρκεια καθημερινών συναλλαγών τους στο νησί. Μάλιστα, διατηρούσε συλλογή φωτογραφικού υλικού με περισσότερες από 12.000 φωτογραφίες.

Όλα ήρθαν στο φως έπειτα από καταγγελία στην Αστυνομία 27χρονης, η οποία έπεσε θύμα της «αρρωστημένης» δράσης του. Σύμφωνα με την καταγγελία ο 58χρονος τη φωτογράφισε με ένα κινητό τη στιγμή που επιβιβάζονταν σε αστικό λεωφορείο.

Στην κατοχή του 58χρονου βρέθηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, στις εσωτερικές μνήμες των οποίων βρισκόταν αποθηκευμένες 3.500 περίπου φωτογραφίες γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν ακόμη δύο κάρτες αποθήκευσης ηλεκτρονικών αρχείων, με 9.500 περίπου φωτογραφίες.

Η έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Κέρκυρας για την ταυτοποίηση του φωτογραφικού υλικού που κατασχέθηκε με τα ανυποψίαστα θύματα, βρίσκεται σε εξέλιξη.
Σε βάρος του έχει σχηματισθεί δικογραφία για την παραβίαση των προσωπικών δεδομένων περισσοτέρων από 12.000 γυναικών και ανήλικων κοριτσιών.

Ο 58χρονος οδηγήθηκε στον κ .Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.

newsbomb.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook