Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη ο Νίκος Αναστόπουλος, κυρίως διότι θα βοηθήσει τους παίκτες να κάνουν καλό Πάσχα. 

Ο προπονητής του ΟΦΗ τόνισε: «Πήραμε μια σημαντική νίκη που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια και έτσι θα κάνουμε καλό Πάσχα. Παρά τη δύσκολη εβδομάδα που είχαμε πήραμε τη νίκη και συνεχίζουμε τη δουλειά και την προσπάθεια και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει. Σε ότι αφορά το αγωνιστικό μέρος, αν εξαιρέσουμε ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο, στη συνέχεια κάναμε αισθητή την παρουσία μας, δεχθήκαμε όμως το γκολ και έτσι πήγαμε στο ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος δείξαμε το καλό μας πρόσωπο, κάναμε πολλές και καλές ευκαιρίες, ισοφαρίσαμε και στη συνέχεια πήραμε το προβάδισμα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε και άλλα γκολ για να μην έχουμε το άγχος στο τέλος. Στην εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου βοήθησε και η Ηλιούπολη που βγήκε μπροστά έπαιξε ανοικτά και βρήκαμε τους χώρους. Ευχαριστούμε τους φιλάθλους μας που ήταν κοντά μας και μας βοήθησαν σε ένα ακόμα παιχνίδι και μάλιστα με κακές καιρικές συνθήκες».

Τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ στη συνέντευξη τύπου εκπροσώπησε ο Πιότρ Βλόνταρτσικ, ο οποίος είπε: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με δύο ομάδες που πάλεψαν σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο. Είμαστε χαρούμενοι που πήραμε τους τρεις βαθμούς της νίκης. Στο πρώτο ημίχρονο το γκολ που δεχθήκαμε προήρθε από ένα κόρνερ που δεν ήταν. Αυτό όμως δεν μας επηρέασε και στη συνέχεια, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν συγκεντρωμένοι, παιξαμε καλά, κάνε τις ευκαιρίες που είχαμε γκολ και πήραμε τη νίκη».