Σκοπός του Ηροδότου ήταν εδώ και καιρό να τερματίσει όσο το δυνατόν σε πιο καλή θέση στον βαθμολογικό πίνακα του Περιφερειακού και να ολοκληρώσει με νίκες το πρωτάθλημα. Κόντρα στον Γιούχτα είχε επιπλέον ένα κίνητρο του να ολοκληρώσει με ιδανικό τρόπο τα παιχνίδια της στη Νέα Αλικαρνασσό για τη φετινή χρονιά. Η ομάδα του Τάσου Κοιλιάρα κατάφερε να κερδίσει με 2-0 τους «πράσινους» των Αρχανών βάζοντας τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο.

 

Στο διάστημα αυτό κρίθηκε ουσιαστικά και το παιχνίδι αφού τα γκολ των Μωραΐτη (15’) και Αλ. Ζαφείρη (44’) έδωσαν τον… αέρα δύο γκολ στους γηπεδούχους, στα οποία όμως η ομάδα του Αντώνη Καλογεράκη δεν είχε… απαντήσεις κι έτσι το σκορ ημιχρόνου έμελλε να είναι και τελικό.

 

ΗΡΟΔΟΤΟΣ: Δ. Ζαφείρης, Κοζυράκης, Κοντοζής, Μαυρίδης, Μαγάκης, Δροσάκης, Καραφωτιάς, Χατζής (82\’ Φράγκος), Μωραΐτης (85\’ Ατσαλής), Παπαδάκης, Α. Ζαφείρης (75\’ Προβιδάκης).

ΓΙΟΥΧΤΑΣ: Σαμαριτάκης, Μαν. Κασσωτάκης (30\’ Τριάντης), Πηγιάκης (15\’ Σταχτιάρης), Λουλιάδης, Ιερωνυμάκης, Καινουργιάκης, Τσαφαντάκης, Τσιντάρης, Μεταξάκης, Ανδριαδάκης, Γιακουμάκης (71\’ Ζουμπουλάκης).

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook