Την Παρασκευή 12 Ιουλίου και ώρα 9.00μμ θα πραγματοποιηθεί προβολή της ταινίας με τίτλο «ο Βαφτισιμιός». Η προβολή θα γίνει στο χώρο του ανοικτού αμφιθεάτρου, πίσω από το γραφείο της Κοινότητας και θα είναι ανοιχτή για το κοινό.

Το έργο είναι βασισμένο στην ομώνυμη νουβέλα του Λέοντος Τολστόι, ενώ τα κείμενα και η σκηνοθεσία είναι γραμμένα από τους ίδιους τους μαθητές του Γυμνασίου-Λυκείου Πόμπιας, με την καθοδήγηση του καθηγητή Στέφανου Παναγιωτόπουλου.

Λίγα λόγια για το έργο: «ένας νέος αναζητά τον νονό του και μέσα από αυτή την αναζήτηση, προβληματίζεται στο θέμα της αντιμετώπισης του κακού σε όλες τις μορφές του». Η διάρκεια της ταινίας είναι περίπου 90 λεπτά ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι πρόκειται για μια προσπάθεια από μαθητές που πρέπει να την στηρίξουμε όλοι.

Οι εκδηλώσεις όμως δεν σταματούν εκεί καθώς ο Πολιτιστικός Σύλλογος σε συνεργασία με το Δήμο Φαιστού διοργανώνουν μουσική παράσταση με το συγκρότημα του Μάνου Παπαδάκη, το Σάββατο 13 Ιουλίου και ώρα 9.00μμ στην πλατεία του ρολογιού.

Ο Μάνος Παπαδάκης είναι ένας νέος και ταλαντούχος τραγουδοποιός, ο οποίος μαζί με την παρέα του θα μας ταξιδέψουν σε παλιά και νέα τραγούδια σε μια βραδιά γεμάτη υποσχέσεις.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook