Την καθοριστική συμβολή της Δημοτικής Αστυνομίας σε πολλά θέματα που άπτονται της αστυνόμευσης μέσα στην πόλη του Ηρακλείου, επισημαίνει με ανακοίνωση του ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου. Μάλιστα οι έμποροι της πόλης εκφράζουν και την συμπαράσταση τους στον αγώνα των Δημοτικών Αστυνομικών.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηρακλείου εκφράζει την έντονη διαφωνία του στην απόφαση της Κυβέρνησης να καταργήσει τη Δημοτική Αστυνομία, δεδομένου ότι επιτελεί στην πόλη μας ένα νευραλγικό έργο και μάλιστα με τον καλύτερο και αποτελεσματικότερο τρόπο.

Θέλουμε να υπενθυμίσουμε ότι η Δημοτική αστυνομία έχει ρόλο ουσιαστικό και αναντικατάστατο εκτός των άλλων σε τομείς όπως η ρύθμιση της κυκλοφορίας, η παράνομη στάθμευση, η πάταξη του παραεμπορίου, της επαιτείας, ο έλεγχος των λαϊκών αγορών και η κατάργηση της θα συρρικνώσει δραματικά τις βασικές υπηρεσίες προς τους πολίτες και τις επιχειρήσεις που σήμερα προσφέρει, με ολέθρια αποτελέσματα.

Ο Εμπορικός Σύλλογος συμπαραστέκεται στους αγώνες των εργαζομένων της Δημοτικής Αστυνομίας και θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια στην ακύρωση της απόφασης της Κυβέρνησης προκειμένου η υπηρεσία να παραμείνει στο Δήμο Ηρακλείου.»

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook