Με ένα 45άρι όπλο που του έκανε δώρο ο πατέρας του πριν μερικές εβδομάδες, ο Σέιφερ, ο οποίος είναι αρχηγός μίας μικρής συμμορίας, στην οποία συμμετείχε και ένα 17χρονο κορίτσι, άρχισε να κάνει ληστείες υπό την απειλή του όπλου

Μπορεί η αγγελική όψη του να μην προδίδει την άρρωστη προσωπικότητά του, ωστόσο ο 15χρονος Κόνραντ Σέιφερ είναι ένας πραγματικά ψυχρός δολοφόνος.

Με ένα 45άρι όπλο που του έκανε δώρο ο πατέρας του πριν μερικές εβδομάδες, ο Σέιφερ, ο οποίος είναι αρχηγός μίας μικρής συμμορίας, στην οποία συμμετείχε και ένα 17χρονο κορίτσι, άρχισε να κάνει ληστείες υπό την απειλή του όπλου.

Αφού εισέβαλλε σε καταστήματα και σπίτια, η άγρια όρεξή του για βία δε σταμάτησε, με αποτέλεσμα να προχωρήσει στη δολοφονία δύο ανδρών.

Αναλυτικότερα, στις 26 Ιουνίου σκότωσε με μία σφαίρα τον 17χρονο, Ντέβιντ Γκερέρο, και λίγες ημέρες αργότερα δολοφόνησε τον 22χρονο Ερικ Ρουπναρίρ.

Τα θύματα δεν γνωρίζονταν με τους δράστες, αλλά σύμφωνα με τον διοικητή της αστυνομίας της περιοχής Κίσιμι, της Φλόριντα «ο Σέιφερ νόμιζε ότι θα είχε πλάκα να σκοτώσει».

Όπως είπε ο διοικητής: «Οδηγούσε και τυχαία επέλεγε στόχους. Είδε τον Γκερέρο να περπατάει και σκέφτηκε ότι θα ήταν διασκεδαστικό να τον σκοτώσει, έτσι πήρε την απόφαση να πάρει τη ζωή του 17χρονου».

Όλα αυτά την ώρα που οι επιθέσεις ενόπλων στις ΗΠΑ αποτελούν πλέον καθημερινό φαινόμενο και ενώ η συζήτηση για τον έλεγχο της οπλοκατοχής και της ανεξέλεγκτης πώλησης όπλων σε ανθρώπους χωρίς να λαμβάνεται το ιατρικό ιστορικό τους, πέφτει στο κενό παρά τις προσπάθειες του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook