Την ικανοποίησή του για την πορεία προετοιμασίας του Πλατανιά εξέφρασε στο περιθώριο του αγιασμού που τελέστηκε στο Μάλεμε την Πέμπτη (11/07) ο τεχνικός του Πλατανιά Μαρίνος Ουζουνίδης.
Αναλυτικά η ενημέρωση του Πλατανιά:
Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη δουλειά των ποδοσφαιριστών τις τρεις πρώτες εβδομάδες της προετοιμασίας δήλωσε ο προπονητής του Πλατανιά κ. Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αμέσως μετά τον αγιασμό που πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, από τον εφημέριο της Ενορίας Πλατανιά, πατήρ Δημήτριο Παρασκάκη.
Τη Διοίκηση εκπροσώπησαν ο γενικός αρχηγός κ. Δημήτρης Μαθιουλάκης και ο τεχνικός διευθυντής κ. Λάμπρος Μαλτέζος.
Σημειώνεται ότι ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων κ. Στέλιος Βαρουξάκης, ο β” αντιπρόεδρος κ. Αντώνης Κοκολοδημητράκης και ο γενικός διευθυντής της Π.Α.Ε. κ. Θεοφάνης Ξηνταβελόνης βρίσκονται στην Αθήνα προκειμένου να εκπροσωπήσουν τον Σύλλογο στην αποψινή κλήρωση του πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2013 – 2014.

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ

«Μέχρι στιγμής είμαι αρκετά ικανοποιημένος», σημείωσε στις δηλώσεις του ο κ. Ουζουνίδης και συνέχισε: «Και λέω αρκετά, γιατί τα παιδιά που είναι εδώ δούλεψαν πάρα πολύ καλά. Αυτό που μας έλειπε είναι οι δύο – τρεις προσθήκες που περιμένουμε ακόμα, για να δουλέψουμε ακόμα καλύτερα στη συνέχεια. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ. Υπάρχει αρκετή κούραση. Περιμένουμε στο δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στο Καρπενήσι και μέσα από τα φιλικά παιχνίδια τι στοιχεία έχουμε περάσει στην ομάδα και τι μειονεκτήματα θα παρουσιαστούν, έτσι ώστε να τα βελτιώσουμε προκειμένου να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν καλύτεροι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τη δουλειά που γίνεται».
Αναφερόμενος στην πλήρη αναβάθμιση του προπονητικού κέντρου στο Μάλεμε, ο κ. Ουζουνίδης σημείωσε ότι «αγωνιστικά, η ομάδα έχει παρουσιάσει πολύ μεγάλη βελτίωση, πολύ μεγάλη πρόοδο τα τελευταία χρόνια. Αυτά που έχει πετύχει δεν είναι τυχαία. Νομίζω ότι ήρθε η στιγμή να προοδεύσει ακόμη περισσότερο και σε άλλους τομείς. Ο επαγγελματισμός να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο στον Σύλλογο. Με τις βελτιώσεις που γίνονται στις αθλητικές εγκαταστάσεις και στο προπονητήριο της ομάδας νομίζω ότι η ομάδα πραγματικά μπαίνει σε άλλη φάση», κατέληξε ο κ. Ουζουνίδης.

ΑΥΡΙΟ Η ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ
ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ 

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Παρασκευής 12 Ιουλίου θα αναχωρήσει ακτοπλοϊκώς για τον Πειραιά, με το πλοίο «Ελυρος» της ΑΝΕΚ LINES, η ομάδα του Πλατανιά Χανίων, απ’ όπου, την επόμενη ημέρα, θα μεταβεί οδικώς στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της έως και τις 26 Ιουλίου.
Η αναχώρηση με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES αποφασίστηκε από τη Διοίκηση της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, με την απόλυτα σύμφωνη γνώμη του προπονητή κ. Μαρίνου Ουζουνίδη, με αποκλειστικό στόχο η Χανιώτικη ομάδα να τιμήσει τη μεγάλη ακτοπλοϊκή εταιρεία του τόπου μας, η οποία διαχρονικά στηρίζει έμπρακτα και ουσιαστικά τον Πλατανιά.
Ως γνωστόν, η ΑΝΕΚ LINES είναι μία πολύ σημαντική ακτοπλοϊκή εταιρεία, η οποία είναι ιδιαιτέρως κοινωνικά ευαισθητοποιημένη και προσφέρει με υπευθυνότητα, επί σειρά ετών, στο κοινωνικό σύνολο, μέσα από μεγάλες αθλητικές, περιβαλλοντικές και πολιτισμικές χορηγίες. Ταυτόχρονα, στηρίζει οικονομικά ιδρύματα κοινωνικού και φιλανθρωπικού χαρακτήρα, βρίσκεται έμπρακτα και διακριτικά στο πλευρό συνανθρώπων μας, που έχουν ανάγκη τη συνδρομή της, ενισχύει προσπάθειες διατήρησης της πολιτιστικής κληρονομιάς και προβολής της ιστορικής φυσιογνωμίας της Κρήτης και συμμετέχει στην τουριστική προβολή της χώρας.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
ΤΗΣ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ

Τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα φτάσουν, με το λεωφορείο της ομάδας, στο λιμάνι της Σούδας λίγο μετά τις 20.30. Μετά τις καθιερωμένες αναμνηστικές φωτογραφίες στην είσοδο του πλοίου, με στελέχη της Ανώνυμης Ναυτιλιακής Εταιρείας Κρήτης, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στα δωμάτιά τους προκειμένου να τακτοποιηθούν και εν συνεχεία θα δειπνήσουν, από τις 21.45 έως τις 22.30, ώρα απόπλου του πλοίου «Ελυρος» με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά.
Από τις 22.30 έως και τις 23.15, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές θα βρίσκονται σε σαλόνι του πλοίου, όπου οι επιβάτες θα μπορούν να συνομιλούν μαζί τους, να βγάζουν φωτογραφίες και να παίρνουν αυτόγραφα.
Ακολούθως, η αποστολή του Πλατανιά θα αποσυρθεί για ανάπαυση.
Το πρωί, στις 07.00, η ομάδα θα λάβει πρωινό στο πλοίο και στη συνέχεια θα αναχωρήσει οδικώς, με το λεωφορείο της ομάδας, για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Οι προπονήσεις της Πέμπτης

Χωρίς προβλήματα συνεχίστηκε σήμερα η προετοιμασία της ομάδας του Πλατανιά Χανίων. Το πρόγραμμα περιελάμβανε και πάλι δύο προπονήσεις (πρωί και απόγευμα), οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε, υπό τις οδηγίες του Μαρίνου Ουζουνίδη και των συνεργατών του, οι οποίοι έδωσαν ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα τακτικής και ειδικότερα στην αμυντική λειτουργία της ομάδας.
Κανονικά συμμετείχε ο Αντώνης Ντεντάκης, ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε από γαστρεντερίτιδα.
Σημειώνεται ότι αύριο, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει μόνο πρωινή προπόνηση στο Δημοτικό Γήπεδο Μάλεμε καθώς το βράδυ η ομάδα θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook