Το Σάββα Κυριακίδη φέρνουν στο στόχαστρο του Α.Ο. Χανιά δημοσιεύματα.
Συγκεκριμένα το mikriliga.com αναφέρει ότι: \”Κρούση στον Σάββα Κυριακίδη φέρονται να έχουν πραγματοποιήσει τα Χανιά, σύμφωνα με πληροφορίες της mikriliga.com. Ο λόγος για τον 26χρονο αριστερό μέσο με θητεία, μεταξύ άλλων, σε Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό και Οδυσσέα Κορδελιού.\”

Δύσκολα για Ραπτάκη

Από εκεί και πέρα ο Δημήτρης Ραπτάκης μπορεί να βρίσκεται ψηλά στη λίστα για τον ΑΟΧ, αλλά οι πληροφορίες του Flashnews.gr αναφέρουν ότι πολύ δύσκολα ο Βιαννίτης αμυντικός θα επιστρέψει στα Χανιά. Αιτία το γεγονός ότι θέτει σε προτεραιότητα το να παίξει στη Super League, με τις φήμες να αναφέρουν για συμφωνία με Εργοτέλη, που θα ενεργοποιηθεί στην περίπτωση που πάρει αδειοδότηση η ηρακλειώτικη ομάδα. Βέβαια θα υπάρχει το εξής οξύμωρο στην υπόθεση αυτή, δηλαδή το να συνεργαστεί με τον Πετράκη ο Ραπτάκης, που σύμφωνα με την τότε ενημέρωση που υπήρχε δεν είχε \”ανάψει\” το \”πράσινο φως\” για την παραμονή του πριν δυο σεζόν στον ΑΟΧ!

Ενδιαφέρον για Καπουράνη

Το Θωμά Καπουράνη αναμένεται να ζητήσει δανεικό από τον ΟΦΗ ο Α.Ο. Χανιά σύμφωνα με δημοσιεύματα από το Ηράκλειο, αφού ο Μουράτ Σεροπιάν έχει καλή άποψη για τον πρώην επιθετικό του ΠΑΟ Ρουφ. Φήμες είχαν ακουστεί και για το Στέφανο Γουναρίδη, που ωστόσο δίνει προτεραιότητα σε ομάδες της Super League.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook