Με το… ενάμιση πόδι στην Football League βρίσκεται η Παναχαϊκή μετά το νικηφόρο πέρασμά της από την Χερσόνησο (2-1), αφού πλέον της αρκεί και ο ένας βαθμός στο φινάλε με τον Πλατανιά στην Αγυιά. Οι πρωτοπόροι από την Πάτρα έχοντας την συμπαράσταση και 20 φιλάθλων τους στο γήπεδο μπήκαν αποφασιαστικά στο παιχνίδι κι έβαλε τις βάσεις από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγούταν με 1-0 έχοντας δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

 

Με το… καλημέρα στην αναμέτρηση και μόλις στο 3’ ο Ουρτάδο με «βολίδα» από το ύψος του πέναλτι σημείωσε το 0-1. Στο 36’ ο Κυβελίδης «σημάδεψε» το οριζόντιο δοκάρι και τέσσερα λεπτά μετά ο ίδιος δεν μπόρεσε να νικήσει στο πέναλτι (ανατροπή Ατματζίδη από Ματθαιάκη) τον Μουντράκη, που μπλόκαρε. Το 0-2 τελικά ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 59’ όπου ο Φούφουλας έστρωσε ιδανικά στο Κυβελίδη όπου από «μοιραίος» στο πρώτο ημίχρονο έγινε… ωραίος και με πλασέ σημείωσε το δεύτερο γκολ της Παναχαϊκής. Ο Μουντράκης ήταν σε μεγάλη μέρα καθώς μετά το «στοπ» στο πέναλτι του Κυβελίδη δεν επέτρεψε ούτε στον Ατματζίδη να σκοράρει από την άσπρη «βούλα» στο 78’. Η Χερσόνησος που πάλεψε το ματς κατάφερε να μειώσει στο τελικό 1-2 με τον Χρ. Καλομοίρη λίγα δευτερόλεπτα μετά το δεύτερο χαμένο πέναλτι των Αχαιών.

 

Χερσόνησος: Μουτράκης, Αραβιάκης, Αριστεινίδης, Γιακουμάκης (75’ Χαλκιαδάκης), Κίτσας, Σωμαράκης, Βλάχος, Μαραγκουδάκης, Μπεκρής, Ματθαιάκης, Καλογερής (77’ Βασιλείου).

 

Παναχαϊκή: Κύργιος, Δαμιανίδης, Ντίνας (66’ Μαρτίνος), Ιωάννου, Κοιλιάρας, Λαμπρόπουλος, Κοκλιώτης, Ουρτάδο, Ατματζίδης, Κυβελίδης (76’ Καραγιάννης), Φούφουλας (64’ Δελαπόρτας).

 

 

Λευτέρης  Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook