Σε απόγνωση βρίσκονται οι κάτοικοι της οδού Παρασκευοπούλου στο Μασταμπά,με τα συνεργεία του εργολάβου να τους κοροϊδεύουν εδώ κι ένα μήνα έχοντας αφήσει μπάζα και σκουπίδια παντού.

Το έργο "προχωράει" προς την Παπαναστασίου,κι αφήνει πίσω του βρομιές,εικόνες και οσμές που δε συνάδουν με το πρωτόκολλο δημοσίων έργων και την τήρηση στοιχειωδών κανόνων πολιτισμού.

Ας θυμηθούν λοιπόν οι κύριοι ότι το έργο απευθύνεται στους Ηρακλειώτες και όχι σε Μπαγκλαντεσιανούς πολίτες.Η φωτογραφία και το κείμενο μας, κρύβουν επιμελώς τη μπόχα που αναβλύζει και κάνει ακόμα και τους περαστικούς να διερωτώνται και να φεύγουν τρέχοντας.

Οι κάτοικοι δεν τολμούν να ανοίξουν παράθυρο μέσα στο κατακαλόκαιρο.Οι εικόνες μιλούν από μόνες τους. Οι ίδιοι μιλώντας στο flashnews.gr είπαν ότι μάταια επικοινώνησαν με την αρμόδια υπηρεσία του Δήμου για να συνετίσει τον γνωστό μεγαλοεργολάβο , προκειμένου να πείσει τους εργαζόμενους του για το αυτονόητο.Μη έχοντας άλλη λύση κατέφυγαν στα ΜΜΕ προσδοκώντας να βρεθεί λύση που έχει να κάνει όχι μόνο με τη δημόσια υγεία, αλλά και με την αισθητική, και το πολιτισμό.Ίσως οι εργολάβοι θα πρέπει άμεσα να πραγματοποιήσουν εκπαιδευτικά ταξίδια σε Ευρωπαϊκές χώρες προκειμένου να καταρτιστούν,και να καταρτίσουν με τη σειρά τους εργαζόμενους τους , που πληρώνονται με το ελάχιστο δημόσιο χρήμα που απέμεινε στη χώρα, αλλά ξεχνούν να ολοκληρώνουν την υποχρέωση τους απέναντι σ αυτόν που τους έδωσε δουλειά εκθέτοντας στα μάτια του πολίτη ακόμα και τη Δημοτική Αρχή,που προσπαθεί για το καλύτερο.

flashnews.gr