Βροχερό καιρό προβλέπει για σήμερα, Μεγάλη Δευτέρα, στη Θράκη, το Βόρειο και το Κεντρικό Αιγαίο, τη Στερεά, τη Νότια Πελοπόννησο και τη Βόρεια Κρήτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Παράλληλα, στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν παροδικές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε χαμηλά επίπεδα, από 4 έως 13 βαθμούς, στη Β. Ελλάδα, από 7 έως 18 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 7 έως 11 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 8 έως 13 βαθμούς στη Νότια Ελλάδα και από 10 έως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη. Η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να εμφανιστεί στα Δωδεκάνησα όπου το θερμόμετρο θα φθάσει τους 18 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά στο Βόρειο Αιγαίο θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και τοπικά βόρειοι έως μέτριοι.

Νεφώσεις με τοπικές βροχές στα βόρεια και ανατολικά του νομού προβλέπονται για την Αττική με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 12 βαθμούς. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί ισχυροί και στο Νότιο Ευβοϊκό σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις θα έχει και η Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς και οι άνεμοι στον Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς.

zougla.gr

 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook