Η επίσημη επιβεβαίωση των όσων σας παρουσιάζαμε σε προηγούμενα ρεπορτάζ για τον Τόνι Μοράλ, ήρθε με την σχετική ανακοίνωση του Πλατανιά.
Η ομάδα των Χανίων ανακοίνωσε την απόκτηση του 32χρονου Ισπανού επιθετικού για έναν χρόνο.
Αναλυτικά:
\”Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της, για ένα χρόνο, με τον Ισπανό ποδοσφαιριστή Τόνι Μοράλ.\”

Οι δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Πλατανιά

«Ο Πλατανιάς έχει πολύ καλό όνομα» καθώς «είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα», τόνισε ο Τόνι Μοράλ, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, μονοετούς διάρκειας.
Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός, ο οποίος έχει αγωνιστεί στη Θέλτα, στη Ρασίνγκ Σανταντέρ, στην Αλαβές, στην Τενερίφη, στην Καρταχένα και στη Χιρόνα, ενώ στα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έχει περάσει και από τις μικρότερες ομάδες της Ρεάλ Μαδρίτης και της Μπαρτσελόνα, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος από την πρόταση του Πλατανιά, τονίζοντας ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα,«με πολύ καλή ενέργεια».
«Εδώ και μερικά χρόνια είχα την επιθυμία να αγωνιστώ, κάποια στιγμή, εκτός Ισπανίας. Είχα μια καλή πρόταση από τον Πλατανιά και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστώ στο εξωτερικό», ανέφερε ο Τόνι Μοράλ.
Παράλληλα, σημείωσε πως «γνωρίζω ότι ο Πλατανιάς είναι μια πολύ σοβαρή ομάδα, με πολύ σοβαρό πρόεδρο και πολύ σοβαρή Διοίκηση. Έχει πολύ καλό όνομα και πολύ καλή ενέργεια αυτή η ομάδα και μου αρέσουν όλα όσα ακούω γι” αυτήν».
Αναφερόμενος στους ατομικούς του στόχους, αλλά και στους στόχους της ομάδας, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είπε: «Ελπίζω να είμαι ένας σημαντικός παίκτης για την ομάδα και να τη βοηθήσω επιθετικά, αλλά και γενικότερα να πετύχει τους στόχους. Εύχομαι να έχουμε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα, να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία όσο το δυνατόν γρηγορότερα και ίσως μετά να προσπαθήσουμε κάτι ακόμα καλύτερο».

Θυμηθείτε τα προηγούμενα ρεπορτάζ του Flashhnews.gr για τη μεταγραφή του Μοράλ στον Πλατανιά:

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook