Πανευτυχής ήταν αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανσερραϊκό, ο τεχνικός του Εργοτέλη Νίκος Καραγεωργίου, που είδε την ομάδα του να διαλύσει εκτός έδρας τον αντίπαλο με το εντυπωσιακό 4-0. 
Ο Καβαλιώτης προπονητής αναφερόμενος στην φετινή σεζόν, την χαρακτήρισε ως την πιο επιτυχημένη, καθώς η 8η θέση που κατέλαβαν οι «κιτρινόμαυροι». Είναι η καλύτερη στην ιστορία του συλλόγου: 
«Σήμερα τελείωσε μια καλή χρονιά για τον Εργοτέλη που βρήκε την ομάδα να τερματίζει στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αυτή η θέση είναι και η καλύτερη στα χρόνια που είμαστε στην Α΄ Εθνική. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που ερχόταν στο γήπεδο, τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές αλλά και τη διοίκηση της ομάδας γιατί φτάσαμε με κόπο ως εδώ και είναι σημαντικός ο αγώνας που δίνουμε. 
Το παιχνίδι δεν αντέχει κριτικής. Όταν δύο ομάδες δεν έχουν κίνητρο οι ποδοσφαιριστές είναι αδιάφοροι και όλα είναι ανοιχτά. Πάντως εύχομαι στον Πανσερραϊκό να επιστρέψει στη Σούπερ Λίγκ γιατί εκεί του αξίζει να βρίσκεται και για τον κόσμο και για την ομάδα. Πάντως όταν αγωνιστήκαμε μαζί στον πρώτο γύρο κανείς δε μπορούσε να φανταστεί ότι αυτή η ομάδα θα υποβιβαστεί. 
Δεν έχω κάνει καμία συζήτηση ακόμα για την ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Θα βρεθούμε με τη διοίκηση και θα αποφασίσουμε» κατέληξε ο Καραγεωργίου. 

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook