Πρωταγωνιστικές βλέψεις θα έχει και πάλι ο Μινώταυρος, με στόχο την κατάκτηση του 11ου τίτλου στην ιστορία του στην Α' ΕΠΣΧ.

Με βάση αυτό το πλάνο η διοίκηση κατάφερε να πετύχει συμφωνία με τους Δημήτρη Δοντσίδη, Μανώλη Κελαϊδή, Νίκο Περαθωράκη και Δημήτρη Σύρμο, ώστε να παραμείνουν κάτοικοι Μουρνιών.

Παράλληλα σημαντική είναι η επιστροφή των επιθετικών Βασίλη Δημούση και Γιάννη Περδικάκη, από Ασπίδα και Κισσαμικό αντίστοιχα, οι οποίοι με τα γκολ τους τη σεζόν 2010-11 είχαν οδηγήσει το Μινώταυρο στον τίτλο στην Α' ΕΠΣΧ, στην κατάκτηση του Κυπέλλου Χανίων και του Σούπερ Καπ.

Τα πράσινα τη νέα σεζόν θα φοράει ο πολύπειρος χαφ Νεκτάριος Μαρκάκης, που αγωνίστηκε πέρσι στο ΙΝΚΑ και είχε προτάσεις και από Απόλλωνα, Παλαιόχωρα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις:

"Το Δ.Σ του Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για ανανέωση της συνεργασίας με τους ποδοσφαιριστές Δημήτρη Δοντσίδη, Μανώλη Κελαϊδή, Νίκο Περαθωράκη και Δημήτρη Σύρμο, οι οποίοι θα αγωνίζονται με την φανέλα της ομάδας μας την ερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν.
 
Το Δ.Σ του Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας για έναρξη συνεργασίας με τον πολύπειρο ποδοσφαιριστή Νεκτάριο Μαρκάκη, τον οποίο καλωσορίζει στην ομάδα μας για την οποία αποτελεί τιμή η ένταξη σε  σε αυτήν ενός τόσο σπουδαίου, ποδοσφαιριστή με τόσες παραστάσεις και εμπειρίες από μεγαλύτερες κατηγορίες και με τέτοιο ήθος.
 
Το Δ.Σ του Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών καλωσορίζει και πάλι στην οικογένεια μας τους ποδοσφαιριστές Βασίλη Δημούση και Γιάννη Περδικάκη οι οποίοι και στο παρελθόν φόρεσαν με επιτυχία και τίμησαν την φανέλα της ομάδας μας και μάλιστα πανηγύρισαν με αυτήν κατάκτηση, πρωταθλήματος, κυπέλλου και Super Cup. Στο φονικό επιθετικό μας δίδυμο που βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτηση πρωταθλήματος, κυπέλλου και super cup kai το οποίο  που επιστρέφει ευχόμαστε υγεία και  καλή επιτυχία τη νέα σεζόν .

Ευχαριστήριο σε Βαρδάκη

Ανακοίνωση με την οποία ευχαριστεί για την προσφορά του το Μιχάλη Βαρδάκη, που συνεχίζει στον Κισσαμικό, εξέδωσε παράλληλα με τις ανανεώσεις και τις μεταγραφές ο Μινώταυρος.

Αναλυτικά:
 
Το Δ.Σ. του Α.Ο Μινώταυρος Μουρνιών με την ευκαιρία της μεταγραφής του ποδοσφαιριστή μας Μιχάλη Βαρδάκη στον Κισσαμικό και με αφορμή την ολοκλήρωση της συνεργασίας μας μετά από τέσσερα χρόνια, ευχαριστεί θερμά τον Μιχάλη Βαρδάκη για τις υπηρεσίες που προσέφερε στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια καθώς και για το ήθος και το χαρακτήρα που επέδειξε. Ο αδαμάντινος χαρακτήρας και του και οι μεγάλες ικανότητες του θα τον βοηθήσουν στην μετέπειτα καριέρα του. Του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία. Η πόρτα και η οικογένεια του Μινωταύρου θα είναι πάντα ανοικτή για εκείνον."
Λευτέρης Αντωνακάκης