Την πρώτη εμφάνιση του Σάκη Ρουβά ως θεός Διόνυσος στις «Βάκχες» του Ευρυπίδη, χθες το βράδυ στο Ευρυπίδειο θέατρο της Σαλαμίνας, συνόδευσαν διάφορα σχόλια στα social media και στο διαδίκτυο. Σήμερα το πρωί οι φωτογραφίες του σταρ τραγουδιστή κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, καθώς και αρκετά βίντεο τραβηγμένα από ανθρώπους που παρακολούθησαν την παράσταση και τα ανάρτησαν σε διαδικτυακούς τόπους και στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στα social media.

Ένα βίντεο όμως, είναι αυτό που άνετα του δίνεται ο χαρακτηρισμός «η πέτρα του σκανδάλου», αφού μια χρήστρια ανέβασε στο instagram ένα λίγων δευτερολέπτων απόσπασμα από την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά στη σκηνή και ακολούθησε συνέχεια στην οποία εμπλέκεται ο Ηλίας Ψινάκης, ο άνθρωπος που επί πολλά χρόνια ήταν ο στενότερος συνεργάτης του τραγουδιστή και καλός του φίλος.

«Ανακαλύψαμε» λοιπόν το περιστατικό και σας το παρουσιάζουμε:

Τι συνέβη

Ένας χρήστης του Twitter, κοινοποίησε το βίντεο άλλης χρήστριας του instagram, στο Twitter στέλνοντάς το στον Ηλία Ψινάκη με το σχόλιο «Ο Διόνυσος είναι τελικά θεός;», για να πάρει την απάντηση-σχόλιο του δαιμόνιου μάνατζερ  : «ΤΡΑΓΩΔΙΑ…»!

Περαιτέρω σχολιασμός δεν υπήρξε, όπως μπορείτε να δείτε και στην εικόνα που ακολουθεί από τον λογαριασμό του Ηλία Ψινάκη…

\"psinakis-rouvas\"

 

Στην πραγματικότητα μόνο ο ίδιος ο Ηλίας Ψινάκης μπορεί να εξηγήσει τι ακριβώς εννοούσε χρησιμοποιώντας τη λέξη «τραγωδία» ως σχολιασμό του βίντεο από την εμφάνιση του Σάκη Ρουβά, γραμμένη μάλιστα με κεφαλαία γράμματα! Αφήνει όμως, περιθώριο σε όλους να δώσουν τη δική τους ερμηνεία.

Εν αναμονή λοιπόν, του σχολιασμού του Ηλία Ψινάκη, που σίγουρα θα είναι μοναδικός και ευφυέστατος. Νομίζω ότι ακούω τη χαρακτηριστική φωνή του Ηλία και το γέλιο του από τώρα…

govastileto.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook