Ο ΟΦΗ βρίσκεται, ίσως στο πιο κρίσιμο σημείο της ιστορίας του. Η ανάγκη που έχει για χρήματα, έτσι ώστε να καταφέρει να πάρει την αδειοδότηση, κάνει τους πάντες να φαίνονται χρήσιμοι, έστω και είναι διατεθειμένοι να δώσουν ένα ευρώ! 

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο πρόεδρος Θοδωρής Ζαγοράκης ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Νίκου Μαχλά και έτσι αύριο, Μεγάλη Τρίτη στις 4 το μεσημέρι, θα διεξαχθεί φιλικό ματς με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ» προκειμένου τα έσοδα να πάνε για την ενίσχυση του Κρητικού συλλόγου. 

Στον αγώνα θα υπάρχουν εισιτήρια που θα αντιστοιχούν σε κουπόνια ενίσχυσης και θα κοστίζουν 20 ευρώ στις θύρες 1,4 και 5 , 50 ευρώ στις θύρες 6 και 8 και 100 στις θύρες 2,3,7 και 9. Τα εισιτήρια διαρκείας και οι κάρτες ελεύθερης εισόδου δεν ισχύουν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Για το φιλικό ματς με τον ΠΑΟΚ η ΠΑΕ ΟΦΗ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει τα εξής 

 «Σύσσωμη η οικογένεια του ΟΦΗ καλεί όλο το φίλαθλο κοινό της Κρήτης στο παιχνίδι της Μεγάλης Τρίτης του Ομίλου μας, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν εξ’ολοκλήρου για την οικονομική ενίσχυση της ΠΑΕ ΟΦΗ. Ο Όμιλος Φιλάθλων Ηρακλείου , ο δικός μας ΟΦΗ, που διανύει τις πιο αγνές αλλά και κρίσιμες, ταυτόχρονα, στιγμές της σύγχρονης ιστορίας του, προσπαθεί να ορθοποδήσει και μόνο με τη στήριξη όλων των υγιών δυνάμεων του τόπου στον αγώνα επιβίωσης που δίνει, με ήθος και αξιοπρέπεια, μπορεί να τα καταφέρει. 

Η μαζική συμμετοχή όλων στο παιχνίδι της Τρίτης κρίνεται απαραίτητη και μπορεί να αποβεί ιστορική και σημείο αναφοράς για το καλύτερο αύριο που προσπαθούμε να θεμελιώσουμε».