Κι εκεί που όλοι έλεγαν ότι Ελένη Μενεγάκη και παπαράτσι είχαν σηκώσει λευκή σημαία, όλα ήρθαν τούμπα… Ο «πόλεμος» ανάμεσα στη «βασίλισσα της τηλεόρασης» και τους φωτογράφους όχι μόνο δεν έχει λήξει, αλλά έχει πάρει ανεξέλεγκτη τροπή.

Από την ημέρα που η Ελένη πήρε απόφαση να ανεβάζει μόνη της φωτογραφίες στα social media, βάζοντας έτσι «φρένο» στη δουλειά των παπαράτσι, ήρθε η απάντηση από την άλλη πλευρά, βγάζοντας από τα ρούχα την παρουσιάστρια.

«Δεν αντέχω άλλο… Μου “βιάζουν” την προσωπική ζωή. Δεν πάει άλλο αυτή η ιστορία…». Η Ελένη ξέσπασε! «Και η υπομονή έχει τα όριά της», φέρεται να είπε στον στενό της κύκλο.

Στο μυαλό της είχε άλλα πράγματα. Πίστευε ότι αν ανέβαζε η ίδια φωτογραφίες από τα Άχλα (κι όχι μόνο), θα έβαζε μια τελεία στην όλη «μάχη» που είχε κάνει τη ζωή της άνω κάτω. Οι τελευταίες φωτογραφίες, όμως, που ανέβηκαν στο διαδίκτυο, δείχνοντάς την με σέξι μπραζίλιαν μαγιό, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Περνάει το δικό της μαρτύριο. Θεώρησε ότι αν πήγαινε σε έναν ερημικό κόλπο της Άνδρου (όπως κι έκανε) δεν θα την έβρισκε κανείς. Ανέμελη έκανε το μπάνιο της μαζί με τον αγαπημένο της Ματέο και την παρέα της, νομίζοντας ότι έτσι θα μπορούσε να ξεφύγει, έστω για λίγες ώρες, από τον κλοιό της δημοσιότητας.

Γελάστηκε οικτρά όμως… Έκπληκτη την επόμενη μέρα είδε στο διαδίκτυο τις φωτογραφίες της. Αυτό ήταν… «Ή εγώ ή αυτοί», είπε… Πλέον κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει τι μέλλει γενέσθαι με τον «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στις δύο πλευρές. Οι φαρέτρες τους είναι γεμάτες και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστούν. Ποιος θα πει την τελευταία κουβέντα; Ποιος θα είναι ο νικητής και ποιος ο νικημένος;

Σίγουρα, η ψυχολογική κατάσταση της Ελένης δεν είναι και στα καλύτερά της. Ζητάει βοήθεια από τον αγαπημένο της κι εκείνος με τη σειρά του κάνει ό,τι μπορεί για να τη στηρίξει. Φυσικά, ο Ματέο έχει μπει για τα καλά στο παιχνίδι των media, αλλά τέτοια κατάληξη δεν την περίμενε. Κάθε μέρα που ξημερώνει αρχίζει και μια νέα «μάχη». Ελένη και παπαράτσι εξακολουθούν να βρίσκονται στα χαρακώματα… Και το καλοκαίρι είναι ακόμη μακρύ…


athensmagazine.gr