Την ώρα που η βρετανική εφημερίδα Mirror δημοσίευσε ότι ο Πρίγκιπας Ουίλιαμ έχει αναχωρήσει από τη βάση της RAF που υπηρετεί, προκειμένου να βρίσκεται στο Λονδίνο και στο πλευρό της συζύγου της, Κέιτ Μίντλετον, τα στοιχήματα για τον διάδοχο του βρετανικού θρόνου πέφτουν... «βροχή».

Οι book makers κάνουν «χρυσές» δουλειές, ενώ τα στοιχήματα δεν αφορούν μόνο την ημέρα και ώρα γέννησης του μωρού, αλλά και το φύλο, που παραμένει άγνωστο κατόπιν επιθυμίας του Ουίλιαμ και της Κέιτ, το όνομά του, το αν θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό ή με καισαρική τομή και ό,τι άλλο μπορεί κανείς να σκεφτεί!

Όσον αφορά στο όνομα του μωρού, επικρατέστερα θεωρούνται το Αλεξάνδρα, αν είναι κορίτσι και το Γεώργιος αν είναι αγόρι, το όνομα δηλαδή του πατέρα της βασίλισσας Ελισάβετ.

Παρά το σημερινό δημοσίευμα, πιο πιθανό με βάση τις αποδόσεις θεωρείται ότι η Δούκισσα του Κέιμπριτζ θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της μωρό την 17η Ιουλίου. Έξω από το μαιευτήριο St. Mary, όπου η Νταϊάνα γέννησε τον Γουίλιαμ, έχει συγκεντρωθεί ήδη πληθώρα δημοσιογράφων και φωτογράφων περιμένοντας το χαρμόσυνο γεγονός.

Να σημειωθεί, επίσης ότι πριν από λίγες ημέρες, τα μεγαλύτερα πρακτορεία στοιχημάτων της Βρετανίας, William Hill και Paddy Power ανακοίνωσαν ότι διακόπτουν κάθε στοίχημα που αφορά στο φύλο του μωρού, μιας και όλοι πιστεύουν ότι θα είναι κορίτσι.

newpost.gr