Κάτω από δυνατή βροχή διεξήχθη η πρώτη προπόνηση του Πλατανιά στο Καρπενήσι.
Η επίσημη ενημέρωση:
Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το μεσημέρι η αποστολή του Πλατανιά προκειμένου να πραγματοποιήσει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της.
Μετά το ακτοπλοϊκό ταξίδι, με το πλοίο της ΑΝΕΚ LINES «Ελυρος», που αποτέλεσε μια όμορφη εμπειρία για τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό και ιατρικό επιτελείο και τους φροντιστές της ομάδας, οι οποίοι, συν τοις άλλοις, είχαν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με συνταξιδιώτες, φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου και του Πλατανιά, η αποστολή της Χανιώτικης ομάδας αναχώρησε οδικώς από το λιμάνι του Πειραιά, νωρίς το πρωί, με προορισμό την όμορφη περιοχή του Καρπενησίου, όπου ήδη πραγματοποίησε, χωρίς προβλήματα, την πρώτη της απογευματινή προπόνηση, υπό δυνατή βροχή, με τη θερμοκρασία να μην ξεπερνά τους 22 βαθμούς.
Ο Μαρίνος Ουζουνίδης και οι συνεργάτες του αναμένεται να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα για τις δυνατότητες της ομάδας και τις όποιες αδυναμίες της, τόσο κατά τη διάρκεια των προπονήσεων όσο και κατά τη διάρκεια των φιλικών αγώνων που έχουν ήδη προγραμματιστεί, αρχής γενομένης από τη Δευτέρα 15 Ιουλίου, με αντίπαλο την ομάδα του Π.Α.Σ. Γιάννινα, που βρίσκεται επίσης στο Καρπενήσι για την προετοιμασία της.
Για αύριο, Κυριακή, το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις, στις 7.30 το πρωί και στις 7 το απόγευμα.

Για φωτογραφίες από την άφιξη του Πλατανιά και την πρώτη προπόνηση πατήστε ΕΔΩ.

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook