Όπως αποκάλυψε ο Παύλος Δερμιτζάκης το απόγευμα του Σαββάτου, οι άνθρωποι της ΠΑΕ είναι σε συζητήσεις με ομάδες του εξωτερικού που αποτελούν και γνωστά ονόματα προκειμένου να γίνει φιλικό παιχνίδι στο «Γεντί Κουλέ» και να πραγματοποιηθούν τα αποκαλυπτήρια του νέου ΟΦΗ!

Ο Καβαλιώτης τεχνικός έκανε γνωστές τις επαφές που έχει η διοίκηση του ΟΦΗ προκειμένου να γίνει ένα δυνατό φιλικό την Κυριακή 4 Αυγούστου και το οποίο θα αποτελέσει τα αποκαλυπτήρια της ομάδας μπροστά στον κόσμο της. Μάλιστα, ο Παύλος Δερμιτζάκης τόνισε ότι οι συζητήσεις γίνονται με σκοπό να κλειστεί ένα δυνατό φιλικό με αντίπαλο γνωστή ομάδα από το εξωτερικό. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει προσπάθεια να κλειστεί φιλικό με αντίπαλο ελληνική ομάδα που αγωνίζεται στην Σούπερ Λιγκ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο προπονητής του ΟΦΗ αποκάλυψε πως ομάδα από την Ιταλία είχε προτείνει την διεξαγωγή φιλικού στην γειτονική χώρα – με όλα τα έξοδα πληρωμένα – όμως στην ομάδα απάντησαν αρνητικά επειδή θέλουν να γίνει ένα δυνατό φιλικό μπροστά στον κόσμο προκειμένου να τον ευχαριστήσουν για την μέχρι τώρα στήριξη του!

gentikoule.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook