Πρώτο θέμα στην ηλεκτρονική έκδοση του γερμανικού περιοδικού Spiegel είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της Realnews.

Με αιχμή τον τίτλο της «R» το Spiegel Online φιλοξενεί εκτενές ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Αθήνα, έχοντας κεντρική φωτογραφία το πρωτοσέλιδο της Realnews στην αρχική της σελίδα. «\”Κύριε Σόιμπλε φέρτε πίσω τα κλεμμένα\”, ζητά η κυριακάτικη εφημερίδα Real από τον υπουργό των Οικονομικών, με τον τίτλο της στην πρώτη σελίδα, σε σχεδόν τέλεια γερμανικά», είναι οι πρώτες γραμμές στο κείμενο της γερμανικής ιστοσελίδας.

Όπως αναφέρεται στο κείμενο του Spiegel Online: «Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών φαίνεται να σκέφτεται ότι επίσκεψή του θα είναι μια βόλτα … Είναι στο χέρι μας να του δείξουμε ότι είναι λάθος.\”». Στο ίδιο δημοσίευμα, η ιστοσελίδα του κορυφαίου σε πωλήσεις γερμανικού περιοδικού, κάνει λόγο και στα υπόλοιπα δημοσιεύματα του Κυριακάτικου Τύπου σχετικά με την επικείμενη επίσκεψη του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε στην Αθήνα, στις 18 Ιουλίου.

Παράλληλα, το Spiegel Online φιλοξενεί δηλώσεις της Ελληνίδας υπουργού Τουρισμού, Όλγας Κεφαλογιάννη, η οποία επισημαίνει ότι οι εκδηλώσεις διαμαρτυρίας για την επίσκεψη του Γερμανού υπουργού Οικονομικών στην Αθήνα, αποτελούν δικαίωμα των Ελλήνων πολιτών.

«Η Ελλάδα είναι μια δημοκρατία, και η κυβέρνηση δεν μπορεί να εμποδίσει τις διαδηλώσεις των πολιτών\”, δήλωσε η κ. Κεφαλλογιάνη στο Spiegel, προσθέτοντας πως «Η Ελλάδα είναι μια απολύτως ασφαλής χώρα και ένας ιδανικός προορισμός διακοπών».

real.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook