Το διοικητικό συμβούλιο της ΕΛΜΕ καταγγέλλει σε ανακοίνωσή του και αντιδρά έμπρακτα στα βάρβαρα, όπως χαρακτηρίζει μέτρα των απολύσεων, την κατάργηση 52 ειδικοτήτων στα ΕΠΑΛ – ΕΠΑΣ και τον σφαγιασμό 2500 συναδέλφων στο βωμό του αντιλαϊκού μνημονίου.

\”Η συρρίκνωση – κατάργηση της δημόσιας Εκπαίδευσης εξαναγκάζει χιλιάδες μαθητές να καταφύγουν στην ιδιωτική εκπαίδευση (ΙΕΚ κ.λ.π.) για να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους αδιαφορώντας για τα οικονομικά προβλήματα της Ελληνικής οικογένειας\”, αναφέρει η Ένωση.

Πρόγραμμα κινητοποιήσεων διημέρου:

1. Την συνέχιση της κατάληψης της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Κρήτης.

2. Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 10:00 π.μ. συγκέντρωση στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης και πορεία στη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Διαμαρτυρία και επίδοση ψηφίσματος για υπεραριθμίες και την απόπειρα υλοποίησης του πολυνομοσχεδίου πριν καν ψηφισθεί.

3. Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 19:30 μ.μ. συλλαλητήριο – συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Ελευθερίας.

4. Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013 Μουσική εκδήλωση στο χώρο της κατάληψης (Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης) μετά το πέρας της συγκέντρωσης.

5. Τρίτη 16 συμμετοχή στην 24ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ – ΓΣΕΕ, συγκέντρωση – συλλαλητήριο 10:00 π.μ. στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook