Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος και επίσημα επέστρεψε στην Πλατεία, με τον Πανιώνιο να ανακοινώνει την πρόσληψη του στη θέση του τεχνικού της Κ20.

Είναι μια ακόμα επιβεβαίωση του Flashnews.gr, που σας είχε αποκαλύψει την επιστροφή στους "κυανέρυθρους" του 48χρονου προπονητή - που είχε βρεθεί στο στόχαστρο και του Κισσαμικού - από τις 7 Ιουλίου.

Ο πετυχημένος τεχνικός θα αναλάμβανε και το ρόλο του άμεσου συνεργάτη του Κωνσταντίνου Παναγόπουλου στην πρώτη ομάδα, αλλά πλέον ανέλαβε την τεχνική ηγεσία ο Νίκος Παντελής.

Η επίσημη ενημέρωση του Πανιωνίου:

Μια εβδομάδα σχεδόν συμπληρώθηκε από το ξεκίνημα της προετοιμασίας της ομάδας Κ20 του Πανιωνίου, υπό τις οδηγίες του νέου τεχνικού, Δημήτρη Τερεζόπουλου. Οι προπονήσεις διεξάγονται στο στάδιο της Νέας Σμύρνης, καθημερινά το απόγευμα.

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος στις πρώτες του δηλώσεις, τόνισε στο panionios.gr: "Είμαι χαρουμένος που επιστρέφω σε γνωστά λημέρια. Εύχομαι αυτή η χρονιά να είναι σαφώς καλύτερη από την προηγούμενη, τόσο για το σύλλογο, όσο και για τα παιδιά. Έχω έρθει στην ομάδα για να προετοιμάσω όσο το δυνατό καλύτερα αυτά τα παιδιά, προκειμένου να είναι απολύτως έτοιμα όταν θα έρθει η ώρα να μεταβούν από την ομάδα νέων στην πρώτη ομάδα. Στόχος να εκπαιδεύονται, να βελτιώνονται αλλά και να εντάσσονται πιο γρήγορα έτοιμοι στη πρώτη ομάδα.''
Λευτέρης Αντωνακάκης