Οι τρεις Έλληνες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών λίγη ώρα μετά την κλοπή να μεταφέρουν τα αξίας 700 ευρώ ροδάκινα στον Άγιο Γεώργιο Πέλλας και συνελήφθησαν.

Μπορεί να πήρε πίσω τα 800 κιλά ροδάκινα που του έκλεψαν μέσα από το κτήμα του ο 50χρονος αγρότης, αλλά κινδύνευσε να τα βρει… μαρμελάδα λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που ανέβαιναν ακόμη περισσότερο μέσα στο ιδιωτικής χρήσης φορτηγό των δραστών!

Οι τρεις Έλληνες ηλικίας -30, 39 και 41 χρόνων- εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας Γιαννιτσών λίγη ώρα μετά την κλοπή να μεταφέρουν τα αξίας 700 ευρώ ροδάκινα στον Άγιο Γεώργιο Πέλλας και συνελήφθησαν. Μαζί τους μεταφέρθηκε στο τμήμα και το φορτηγάκι με τα κλεμμένα φρούτα.

Ώσπου να ολοκληρωθεί η προανάκριση με τις απολογίες των δραστών και την κατάθεση του 50χρονου ιδιοκτήτη, το φορτηγάκι- πειστήριο που κατασχέθηκε παρέμεινε φορτωμένο κάτω από τον καυτό ήλιο!

Ευτυχώς, για τον αγρότη, πρόλαβε να μεταφορτώσει τα ροδάκινα σε δικό του όχημα και να τα μεταφέρει σε ασφαλές σημείο πριν… λιώσουν από τη ζέστη! Όσο για τους δράστες, μάλλον δεν τους πείραξε η υψηλή θερμοκρασία, αφού κρατήθηκαν στο… «φρέσκο» ώσπου να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γιαννιτσών.

protothema.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook