Μέχρι τις 8 Αυγούστου θα γίνονται δεκτές οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κύπελλο Χανίων, όπως ανακοίνωσε η Ε.Π.Σ. Χανίων.
Φέτος μετά τη διαφοροποίηση των εθνικών κατηγοριών και τη συγχώνευση της Δ\’ με τη Γ\’ Εθνική δικαίωμα συμμετοχής έχει και ο Κισσαμικός στο Κύπελλο της ΕΠΣΧ, όπως βέβαια υποχρεωτική είναι και η παρουσία των ομάδων της Α\’ κατηγορίας.
Η κλήρωση ορίστηκε για τις 12 Αυγούστου και η σέντρα για τις 24 του ίδιου μήνα.
Η σχετική ανακοίνωση:
\”Με έγγραφο που απέστειλε στα σωματεία της δυνάμεως της η Ε.Π.Σ. Χανίων γνωστοποίησε ότι οι δηλώσεις συμμετοχής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος θα γίνονται δεκτές έως και την Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013.

Η κλήρωση για το Κύπελλο ορίστηκε για τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013, στις 20.00, στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Ε.Π.Σ. Χανίων και η έναρξη των αγώνων θα γίνει το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013.

Το σχετικό έγγραφο που εστάλη στα σωματεία:

ΠΡΟΣ

ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΜΑΣ
Κύριε Πρόεδρε,
Σας στέλνουμε δήλωση συμμετοχής για το Κύπελλο Ερασιτεχνών Ελλάδος, η οποία πρέπει να συμπληρωθεί και να προσκομιστεί στα γραφεία της Ενώσεως, μέχρι τη 14.00 μ. μ. ώρα της Πέμπτης 8 Αυγούστου 2013, μέσω του ορισθέντος αντικλήτου και μόνο.
Η κλήρωση θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013 και ώρα 20.00 μ. μ. , στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων της Ε. Π. Σ. Χανίων. Η έναρξη των αγώνων ορίζεται για το Σάββατο 24 Αυγούστου 2013. Η διεξαγωγή του Κυπέλλου θα γίνει σε δύο φάσεις. Στην πρώτη φάση με ομίλους σε διπλούς αγώνες , ενώ στη δεύτερη με νοκ άουτ αγώνες.
Η συμμετοχή των σωματείων της Γ΄ Εθνικής ερασιτεχνικής και Α’ τοπικής κατηγορίας , είναι υποχρεωτική, ενώ των σωματείων Β’ και Γ’ τοπικής κατηγορίας προαιρετική.
Το παράβολο συμμετοχής ορίστηκε με απόφαση του Δ. Σ. της Ενώσεως στα εκατό ευρώ [100,00].
Σημειώνουμε ότι μαζί με τη δήλωση συμμετοχής, είναι απαραίτητο να προσκομίσετε το παραχωρητήριο του γηπέδου, στο οποίο θα αγωνίζεστε. 
Τέλος παρακαλούμε, όπως μας γνωστοποιήσετε τη σύνθεση του Δ. Σ. του σωματείου σας, πότε εξελέγη, τη διάρκεια της θητείας του βάσει του καταστατικού σας, καθώς και τον αντίκλητο ο οποίος θα λαμβάνει την αλληλογραφία [πλήρη στοιχεία – διεύθυνση – τηλέφωνο –fax –e mail ] για την εξασφάλιση της καλύτερης συνεργασίας.
Βέβαιοι ότι θα τηρηθούν πιστά οι προαναφερόμενες προθεσμίες, σας στέλνουμε τις ευχές μας για καλή ποδοσφαιρική χρονιά.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΒΟΥΡΒΑΧΗΣ ΓΕΩΡ. ΑΚΑΣΙΑΔΗΣ ΙΟΡΔ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook