Μετά το επιτυχημένο πέρασμά τους από την Αθήνα αλλά και το Λονδίνο, οι τρεις «Μάγοι» της ελληνικής δισκογραφίας, η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος συνεχίζουν το μαγικό τους ταξίδι και στην υπόλοιπη Ελλάδα, με μια περιορισμένη σειρά παραστάσεων που αποδεικνύουν ότι η γενιά των τριαντάρηδων μπορεί να ελπίζει και να δημιουργεί ακόμα.

Καλοκαιρινός τους σταθμός στην Κρήτη το Θέατρο των Αγρών στο Κυπαρίσσι, όπου την Τετάρτη 17 Ιουλίου η Νατάσσα Μποφίλιου αναμένεται να απλώσει τη μαγική της φωνή και να αφήσει τα …ίχνη της μαζί με το «Πέρασμα των Μάγων» ανάμεσα στα αμπέλια και στη φύση στο Κυπαρίσσι.

Και η Νατάσσα Μποφίλιου μπορεί με τη φωνή της να μαγέψει ακόμη και τους… μάγους σε μια συναυλία που έχει ετοιμαστεί με όλα τα συστατικά της μελωδίας, της έκφρασης και της σκηνικής παρουσίας.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ο Θέμης Καραμουρατίδης και ο Γεράσιμος Ευαγγελάτος δίνουν στο ελληνικό τραγούδι την ευκαιρία να στηριχτεί σε δημιουργούς οι οποίοι έχουν να δώσουν και όχι να διεκδικήσουν.

Μας ταξιδεύουν με τραγούδια που ακούγονται και είναι ικανά να αρνηθούν τη λογική της ημερομηνίας λήξης καθώς μετουσιώνουν την έννοια της παρέας των δημιουργών στο πραγματικό της νόημα.

Σε μια αναδρομή από την πρώτη γνωριμία τους το 2003 μέχρι τη «Δεύτερη Ακρόαση» και την «Ασπιρίνη» κι από το «Μέχρι το Τέλος» μέχρι τις πρόσφατες «Ημέρες του Φωτός», η πιο δυναμική τριάδα του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει μια παράσταση γεμάτη Φως, συγκίνηση, δύναμη, εκρηκτικές διασκευές και σημαντικές στιγμές από το ρεπερτόριο που καθόρισε την πορεία της έως σήμερα.

Με το “Πέρασμα των Μάγων” – που έλαβε ενθουσιώδεις κριτικές και αγαπήθηκε από το κοινό - οι τρεις δημιουργοί, όντας «κιόλας τριάντα», συγκεφαλαιώνουν μια δεκαετία, ολοκληρώνουν έναν μεγάλο κύκλο, αποχαιρετούν προσωρινά το κοινό των live τους και προετοιμάζουν το έδαφος για το επόμενο φιλόδοξο βήμα τους το Φθινόπωρο του 2013

Επιμέλεια προγράμματος: Γεράσιμος Ευαγγελάτος, ενορχηστρώσεις: Θέμης Καραμουρατίδης
ήχος: Γιάννης Παξεβάνης, σχεδιασμός φωτισμών: Αλέξανδρος Προδρόμου, Artwork: Κωνσταντίνος Γεωργαντάς.

Παίζουν οι Μουσικοί: Πιάνο: Θέμης Καραμουρατίδης, Τύμπανα: Φοίβος Κουντουράκης, Κιθάρες: Σωτήρης Καστάνης, Μπάσο: Γιώργος Μπουλντής, Τσέλο: Άρης Ζέρβας, Βιολί-Μαντολίνο: Δημήτρης Κουζής.

Το Θέατρο των Αγρών σας περιμένει μαζί με τη Νατάσσα Μποφίλιου την Τετάρτη 17 Ιουλίου σε μια μαγική βραδιά για να περπατήσουμε όλοι μαζί στο «Πέρασμα των Μάγων».