Στις δικαστικές αίθουσες θα λύσουν τις διαφορές τους οι γονείς του εκλιπόντα Μπάμπη Λαζαρίδη με την Αγγελική Ηλιάδη.

Όπως υποστηρίζουν, η τραγουδίστρια αρνείται πεισματικά ο οκτάχρονος σήμερα γιος της, Μπαμπίνος να διατηρεί σχέσεις με τη στενή οικογένεια του πατέρα του, Μπάμπη Λαζαρίδη και τους απαγορεύει να έχουν οποιαδήποτε επικοινωνία με τον εγγονό τους.

Γι\’ αυτό το λόγο στρέφονται εναντίον της, καταθέτοντας ασφαλιστικά μέτρα στο Μονομελές Πρωτοδικείο της Αθήνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Εspresso, τα ασφαλιστικά μέτρα κατατέθηκαν πριν από λίγες ημέρες και η ημερομηνία που θα συζητηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών ορίστηκε η 29η Οκτωβρίου.

Με την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων, η οικογένεια Λαζαρίδη διεκδικεί να ανακτήσει την επαφή με τον εγγονό της, ζητώντας να οριστεί για τουλάχιστον δύο φορές το μήνα, καθώς και να επιτραπούν οι τηλεφωνικές επικοινωνίες μαζί του. Ακόμα επιθυμούν να παίρνουν το παιδί κάθε Χριστούγεννα, Πάσχα και την περίοδο του καλοκαιριού.

Η μητέρα του επιχειρηματία, Μαρία με το σύζυγό της θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να βλέπουν τον εγγονό τους.

Η ίδια τόνισε: «Δεν έχει δικαίωμα η Αγγελική να μου στερεί το παιδί του παιδιού μου, που είναι δύο φορές παιδί μου. Δεν καταλαβαίνω το γιατί… Εκείνη μας θεωρούσε οικογένειά της. Τώρα μας ξέχασε; Και δεν μας νοιάζει τόσο για εκείνη, αφού είναι νέα, όμορφη και ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, όσο για το παιδί που δεν το έχουμε δει και μας λείπει. Θέλω το παιδί τώρα που μεγάλωσε να έρθει και να δει το σπίτι όπου μεγάλωσε ο πατέρας του. Θέλουμε να το δούμε και να σφίξουμε στην αγκαλιά μας. Έλεος πια!».

gossip-tv.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook