Μετά τους ισχυρισμούς ότι ελάχιστα χόρεψε στην ταινία που της χάρισε το Όσκαρ, «Μαύρος Κύκνος», νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως της δημοσιότητας, ότι η Νάταλι Πόρτμαν χρησιμοποίησε σωσία και στην καινούργια της ταινία «Αυτού Εξοχότης».

Η σωσίας της, η Ιρλανδή φοιτήτρια Caroline Davis από το Μπέλφαστ, πληρώθηκε 300 ευρώ, για να κάνει μια βουτιά στη λίμνη, επιδεικνύοντας τους γλουτούς της στο φιλοθεάμον κοινό, καθώς, όπως ειπώθηκε, η Πόρτμαν δεν ήθελε να βουτήξει στο παγωμένο νερό.

\"\"\"\"

Λίγες μέρες νωρίτερα, η μπαλαρίνα Sarah Lane αποκάλυψε ότι ήταν αυτή που έκανε σχεδόν όλες τις σκηνές χορού όπου εμφανιζόταν η Πόρτμαν, η οποία ελάχιστα χόρεψε, μόλις το 5% της ταινίας. Σε συνέντευξή της στο ABC, η Lane ισχυρίστηκε ότι οι παραγωγοί της ταινίας ψεύδονται για τις χορευτικές επιδόσεις της Πόρτμαν και φάνηκε πρσβεβλημένη για τα σχόλια σχετικά με τον χορό της, καθώς δεν μπορεί μία γυναίκα που εκπαιδεύτηκε επί ενάμιση χρόνο να έχει την ίδια απόδοση με μια μπαλαρίνα που χορεύει 22 χρόνια, όπως χαρακτηριστικά είπε. «Αυτό είναι προσβολή για ολόκληρο τον κόσμο του μπαλέτου!», είπε η χορεύτρια.

DAILY MAIL

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook