Για τα δύσκολα πρώτα χρόνια και την έλλειψη του πατέρα του, αλλά και για το περίφημο θέμα των…κιλών του, μίλησε ο Δημήτρης Σταρόβας στην εφημερίδα Real News και στον δημοσιογράφο, Μάνο Τσιλιμίδη.

Τι όνειρο είδατε χθες το βράδυ;

Κοίταξε… Λόγω κιλών και πάχους, έχω άπνοιες. Μου λένε ότι πετάγομαι τη νύχτα απ’ το κρεβάτι. Όταν έχεις άπνοιες δεν ησυχάζεις, δεν βυθίζεσαι, είσαι σε λήθαργο, σχεδόν με ανοιχτά τα μάτια-οπότε δεν βλέπεις όνειρα. Γελάω τώρα, αλλά πρέπει να το φροντίσω το θέμα. Περνάνε και τα χρόνια, καπνίζω και αρειμανίως.

Ήσασταν παχουλό παιδί;

Όχι, όχι. Είμαι νεόχοντρος. Μέχρι τα τριάντα μου ήμουν 76 κιλά.

Ο ηθοποιός και μουσικός, αποκάλυψε και μια συγκλονιστική πτυχή της ζωής του, για την οποία δεν είχε μιλήσει στο παρελθόν… Αποκάλυψε πως ο πατέρας του δεν παντρέυτηκε ποτέ την μητέρα του, τους εγκατέλειψε όταν εκείνος γεννήθηκε και τελικά σκοτώθηκε όταν εκείνος ήταν μόλις δυο ετών…\”!

\”Ο πατέρας μου δεν παντρεύτηκε τη μάνα μου ποτέ. Αρραβωνιάστηκαν, έμεινε εκείνη έγκυος, τρομοκρατήθηκε αυτός και μας εγκατέλειψε\”

Ποτέ δεν τον συναντήσατε;

\”Όχι. Σκοτώθηκε σε δυστύχημα, όταν ήμουν δύο ετών…\”

Τον Λαζόπουλο πως τον γνωρίσατε;

\”Με πήρε τηλέφωνο. Είχε στο μυαλό του να προσθέσει δυο χαρακτήρες στους \”Δέκα μικρούς Μήτσους\”- δυο τύπους από Θεσσαλονίκη. Και του είπε ο Καφετζόπουλος \”Πάρε τον Σταρόβα. Δεν θα έρθει ποτέ στην ώρα του, αλλά θα είναι καλός στον ρόλο\”΄…Ευκαιρία να τον ευχαριστήσω και δημόσια\”!

Τον Λάκη;

\”Τον Λάκη έτσι κι αλλιώς. Αλλά και τον Αντώνη τον Καφετζόπουλο που του έδωσε την ιδέα για μένα\”

zappit.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook