Ιστορική πρεμιέρα για την Επισκοπή στο "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης" τη Δευτέρα (15/07), με τον κόσμο να δίνει δυναμικό "παρών" στην επίσημη "πρώτη" εν όψει της παρθενικής συμμετοχής στη Football League.

Σχετικά με την πρώτη προπόνηση η ενημέρωση της ομάδας αναφέρει τα εξής:

Η ομάδα μας πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στο «Θ. Βαρδινογιάννης» της Επισκοπής, με αρκετούς φίλους της να δίνουν το παρών, στέλνοντας μήνυμα στήριξης και αισιοδοξίας.


Πριν την έναρξη της νέας χρονιάς πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός από τον πατήρ Παύλο Λουκογιωργάκη και τον Πατήρ Γεώργιο Λελεδάκη, ενώ στην συνέχεια τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ Επισκοπής, με επικεφαλής τον πρόεδρο, κ. Μιχάλη Νικολιδάκη, μίλησαν σε όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα, στέλνοντας από την πλευρά τους το δικό τους μήνυμα ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει την ομάδα μας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Football League. Το παρόν έδωσαν, απευθύνοντας χαιρετισμό, ο Αντιδήμαρχος Ρεθύμνου κ. Νίκος Κονταξάκης εκ’ μέρους του Δήμου Ρεθύμνου και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ρεθύμνου κ. Γιάννης Κουνδουράκης, με μέλη του Δ.Σ. Ακολούθως ο προπονητής κ. Κώστας Ανυφαντάκης έδωσε το σύνθημα για την πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς στην οποία έλαβαν μέρος οι παρακάτω ποδοσφαιριστές: Ανωγιανάκης, Βελονάκης, Βιδάλης, Βουρβαχάκης, Δελήμπασης, Κελαιδής Α., Κελαιδής Ο., Κιμιωνής, Κονονένκο, Μανουσάκης, Μαραθιανός, Μιχελιδάκης, Μποτωνάκης, Ντακούντο, Περκέτσι, Σουμπασάκης, Σελινιωτάκης, Τριχάκης, Φρατζεσκάκης,

Απουσίασαν οι Τάντιτς και Ντιαλό. Στον πρώτο χορηγήθηκε έξτρα άδεια μέχρι 19/7 λόγω της συμμετοχής του στα play off με την προηγούμενη ομάδα του, ενώ ο δεύτερος βρίσκετε στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας από τον τραυματισμό του και αναμένετε στο Ρέθυμνο την ερχόμενη Παρασκευή.

* Από αύριο Τρίτη, το πρόγραμμα περιλαμβάνει, απογευματινές προπονήσεις στις 18:00 στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Γάλλου «Π.Ι. Βαρδινογιάννης» μέχρι το Σάββατο που θα χορηγηθεί στους παίκτες μας το πρώτο ρεπό, ενώ η Κυριακάτικη προπόνηση θα είναι πρωινή (8.00).

Μιχάλης Νικολιδάκης: «Είμαστε έτοιμοι ν' ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της κατηγορίας»

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ κ. Μιχάλης Νικολιδάκης στις δηλώσεις του στην «πρώτη» της ομάδας μας, εκανε λόγω για τις ευθύνες που μεγαλώνουν λόγω της συμμετοχής της Επισκοπής στη Β' Εθνική, αλλά αυτό ταυτόχρονα γεμίζει άπαντες με χαρά μέσα στην ομάδα. Ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στον φετινό στόχο της Επισκοπής.


«Ξεκίνησε σήμερα η νέα χρονιά, με τον καθιερωμένο αγιασμό για την ομάδα μας. Είναι μια νέα χρονιά για μας που μας βρίσκει στη Β' Εθνική. Αυτό μας γεμίζει με ευθύνες αλλά και με χαρά. Νομίζω πως είμαστε έτοιμοι ν' ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις της κατηγορίας.
Ο στόχος μας είναι να παραμείνουμε εύκολα στη Β' Εθνική. Θέλουμε να παίξουμε πολύ καλό ποδόσφαιρο. Αυτό το θεωρούμε κιόλας δεδομένο γιατί έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη στο τεχνικό επιτελείο και στον Κώστα Ανυφαντάκη που είναι ένα πολύ σπουδαίο παιδί και πάρα πολύ εργατικός προπονητής. Θέλουμε να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο ώστε να έρχεται ο κόσμος με μεγάλη χαρά να μας παρακολουθεί στο γήπεδο Γάλλου που θα είναι η έδρα μας. Θεωρούμε ότι θα παίξουμε καλή μπάλα. Αυτός είναι ο πρωτεύον στόχος της ομάδας μας.
Έχουμε υλοποιήσει σε μεγάλο βαθμό τον σχεδιασμό μας και κατά 90% έχουμε ολοκληρώσει το ρόστερ μας. Είναι δύο ακόμα ποδοσφαιριστές που θα έρθουν και θεωρώ πως είμαστε πολύ κοντά. Θα δούμε και πώς θα καταρτιστούν οι όμιλοι για να κρίνουμε κι εμείς ανάλογα».Λευτέρης Αντωνακάκης