Συνελήφθησαν, στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου «Ν. Καζαντζάκης», από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Αερολιμένα Ηρακλείου, δύο Σύροι ηλικίας 40 και 41 ετών, για διευκόλυνση εξόδου από τη χώρα, σε μη νόμιμους αλλοδαπούς και ακόμη έξι αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 17 έως 30 ετών, για πλαστογραφία και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Συγκεκριμένα, χθες:

• Το απόγευμα, ο 41χρονος, παρέδωσε πλαστό δελτίο ταυτότητας, στον 23χρονο, σε εσωτερικό χώρο του Αεροδρομίου, προκειμένου να αναχωρήσει από τη χώρα, με προορισμό τη Γερμανία.

• Επίσης το απόγευμα, οι 19χρονος, 27χρονος και 30χρονος, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, για το νόμιμο της διαμονής τους στη χώρα, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και

• Το βράδυ, της ίδιας ημέρας, ο 40χρονος, παρέδωσε πλαστά διαβατήρια, στον 17χρονο και στον 21χρονο, σε εσωτερικό χώρο του Αεροδρομίου, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα, με προορισμό τo Βέλγιο.

Το προανακριτικό έργο, διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Αερολιμένα Ηρακλείου.

Οι συλληφθέντες, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, ενώ σε βάρος τους θα εφαρμοστεί το διοικητικό μέτρο της απέλασης από τη χώρα.

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook