Ο Πανακρωτηριακός ανακοίνωσε επίσημα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του σε επίπεδο Ακαδημιών με τη Λίβερπουλ, το τεχνικό επιτελείο της ακαδημίας του, όπου τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Βασίλης Παπαδάκης.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι ο έμπειρος προπονητής θα έχει στο πλευρό του ως συνεργάτη στην πρώτη ομάδα το Γιώργο Ζερβουδάκη, που παρακολούθησε πρόσφατα την Σχολή προπονητών UEFA C\’. 

Η επίσημη ανακοίνωση:

\”Το ∆.Σ. του Πανακρωτηριακού στα πλαίσια της ριζικής αναδιοργάνωσης των Ακαδηµιών του, κατόπιν και της συµφωνίας µε την Liverpool F.C., ανακοινώνει επίσηµα τη συνεργασία του µε τους παρακάτω προπονητές, που δηµιουργούν ένα πολύ αξιόλογο Τεχνικό Επιτελείο, το οποίο θα εφαρµόσει το πρόγραµµα των International Football Academy Soccer Schools της φηµισµένης αγγλικής οµάδας: 


Τεχνικός ∆ιευθυντής: Παπαδάκης Βασίλης 
Προπονητές Ακαδηµιών: Καλαµπακάκης Μάνος, Ντενεκετζής Γιώργος, 
Ανδρεαδάκης Βαγγέλης, Κουτσουπάκης Κυριάκος, Κουρκούτης Γιώργος 
(Προπονητής Τερµατοφυλάκων)
Επιπρόσθετα, ειδικοί συνεργάτες της ακαδηµίας µας θα είναι οι: Λίνα Ψούνη 
(Αθλητική Ψυχολόγος), Χαρά Τελιοπούλου (∆ιατροφολόγος), 
Κακαβελάκης Κυριάκος (Ορθοπεδικός), Μπούτζουκας Αδάµ 
(Φυσιοθεραπευτής).
Επίσης, ανακοινώνεται πως συνεργάτης του προπονητή µας Βασίλη Παπαδάκη στην 1η οµάδα του Πανακρωτηριακού θα είναι ο Ζερβουδάκης Γιώργος, ενώ στην Ε.Θ.Κ. συνεχίζει σαν προπονητής ο Φλεµετάκης Σταµάτης. Ο Γιώργος Κουρκούτης, εκτός την προπόνηση των τερµατοφυλάκων της ακαδηµίας µας, θα αναλάβει και την εκγύµναση των τερµατοφυλάκων της 1ης οµάδας του Πανακρωτηριακού και της Ε.Θ.Κ. 
Πιστεύουµε πως η παρουσία των προαναφεροµένων, η αναβάθµιση των εγκαταστάσεων µας στα Καθιανά, η συνεργασία µε τη Liverpool F.C. και η αγάπη µας για τα παιδιά και το ποδόσφαιρο, θα συµβάλλουν στην ποδοσφαιρική ανάπτυξη όχι µόνο του Ακρωτηρίου αλλά και όλου του νοµού Χανίων. Όραµά µας είναι µια ακαδηµία-πρότυπο και στόχος η δηµιουργία όχι µόνο καλών αθλητών αλλά και σωστών ανθρώπων.\’\’

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook