Δύο ακόμα πρώην ποδοσφαιριστές του Πλατανιά βρήκαν την επόμενη ποδοσφαιρική τους στέγη.
Ο Φώτης Κηπουρός μετά από πολύ καλή σεζόν με 27 συμμετοχές κάτω από την εστία της χανιώτικης ομάδας συνεχίζει πλέον την καριέρα του στον Ηρακλή, ενώ ο Τάσος Δέντσας μετά τον Πανσερραϊκό θα αγωνιστεί και στην έτερη ομάδα των Σερρών, τον Εθνικό Γαζώρου.
Η ανακοίνωση του Ηρακλή για Κηπουρό:

«Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κηπουρού Φώτη για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014.

Ο Κηπουρός Φώτης την αγωνιστική χρονιά 2012-2013 φόρεσε τη φανέλα του Πλατανιά Χανίων στο πρωτάθλημα της Super League με 27 εμφανίσεις. Για 2 χρόνια έπαιξε στην ομάδα του Πας Γιάννενα, όπου πραγματοποίησε 50 εμφανίσεις, επίσης φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου, του Ατρομήτου και του Πανσερραϊκού.

Την περίοδο 2004 έως 2008 φόρεσε τη φανέλα της Λάρισας, την προηγούμενη χρονιά έπαιξε με την ομάδα της ΑΕ ΧΑΛΚΗΣ. Ο Μακεδόνας πορτιέρο ξεκίνησε την καριέρα του από την ομάδα της Καβάλας».

Η ανακοίνωση του Εθνικού Γαζώρου για Δέντσα:
\”Η Π.Α.Ε. ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ανακοινώνει ότι ήρθε σε συμφωνία με τον 31χρονο (19/3/1982) μέσο, Τάσο Δέντσα, και αποτελεί πλέον μέλος του ρόστερ του Εθνικού Γαζώρου για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά στην Football League.
Ο έμπειρος μέσος, την χρονιά που πέρασε αγωνιζόταν στην SuperLeague με τον ΠΛΑΤΑΝΙΑ, και είχε 12 συμμετοχές, ενώ έχει αγωνιστεί και σε ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ, ΗΡΑΚΛΗ, ΟΦΗ και ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ.\”

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook