Μία γυναίκα που απαιτούσε με μαχαίρι να κάνει σεξ. Ενας άνδρας που αντιστεκόταν σθεναρά. Και το στοίχημα που νωρίτερα είχαν παίξει στο Nintendo Wii.

Πόσο πιο περίεργη μπορεί να είναι μία υπόθεση; Κι όμως, ο Κιθ Γουέινς περιέγραψε κάπως έτσι το βράδυ στο οποίο δολοφόνησε τη σύζυγό του, το 2011.

Ο Καναδός συνταξιούχος αστυνομικός κατέθεσε στη δίκη πως πυροβόλησε τη σύζυγό του ενώ βρισκόταν σε άμυνα. Συγκεκριμένα, υποστήριξε πως εκείνη του επιτέθηκε με ένα μαχαίρι, όταν αυτός αρνήθηκε να κάνουν σεξ.

Ολα ξεκίνησαν από ένα στοίχημα. Ο 57χρονος είχε πει στη σύζυγό του πως θα έκαναν σεξ αν εκείνη κατάφερνε να τον κερδίσει σε ένα παιχνίδι στο Nintendo Wii. Το κίνητρο προφανώς ήταν ισχυρό και η γυναίκα τα κατάφερε.

Γέμισε λοιπόν το κρεβάτι τους με σεξουαλικά παιχνίδια, αλλά ο Γουέινς της δήλωσε πως ήταν πολύ κουρασμένος. Αυτό φαίνεται πως την έκανε έξαλλη.

Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, εκείνος κοιμήθηκε αλλά λίγη ώρα αργότερα ξύπνησε όταν η σύζυγός του άρχισε να τον χτυπάει.

Οταν εκείνη άρπαξε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τον απείλησε, τότε εκείνος έβγαλε από το κομοδίνο το όπλο του και την πυροβόλησε στο πρόσωπο.

H ιστορία του πάντως έχει κενά σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, καθώς προκύπτει πως το μαχαίρι τοποθετήθηκε στο χέρι της συζύγου του αφού εκείνη είχε πεθάνει.

iefimerida.gr

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook