Τα παιχνίδια που παίζει καμιά φορά η μοίρα είναι τραγικά και αυτό συνέβη και στην περίπτωση του Ολουμπάγιο Αντεφέμι. Ο Νιγηριανός μέσος της Skoda Ξάνθης είχε πάρει άδεια από την ακριτική ομάδα για να πάει στην πατρίδα του να παντρευτεί αλλά δυστυχώς αντί για γάμος θα γίνει κηδεία. Ο 26χρονος ποδοσφαιριστής βρήκε τραγικό θάνατο στον δρόμο για την Θεσσαλονίκη και στις στροφές της Καβάλας όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του-πιθανόν λόγω ολισθηρότητας του οδοστρώματος-και προσέκρουσε σε άγνωστο μέχρι στιγμής σημείο.

Ο Αντεφέμι είχε έρθει το περασμένο καλοκαίρι στην Ξάνθη και ήταν από τους βασικούς ποδοσφαιριστές με 24 συμμετοχές και 2 γκολ. Προηγούμενες ομάδες της καριέρας του ήταν οι Άλταχ, Ραπίντ Βουκουρεστίου, Χαποέλ Μπνέι Λοντ, Χακόα Ραμάτ Γκαν, Χαποέλ Τελ Αβίβ, Χαποέλ Ιερουσαλήμ, Ντέλτα Γιουνάιντετ, Μπέντελ Ινσούρανς και τελευταία του πριν «μετακομίσει» στην Ξάνθη ήταν η Μπουλόν

Με τη φανέλα της χώρας του ήταν 3 φορές διεθνής, έχοντας ακόμα 3 συμμετοχές και ένα γκολ με την ομάδα Κ-23 και 5 συμμετοχές-1 γκολ με αυτή των Κ-20.

 

Η διοργανώτρια αρχή, η Σούπερ Λίγκα, εξέδωσε ανακοίνωση για τον τραγικό θάνατο του Ολουμπάγιο Αντεφέμι:

  «Το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League και σύσσωμη η οικογένεια του ελληνικού ποδοσφαίρου της κορυφαίας εθνικής κατηγορίας εκφράζουν τα θερμά συλλυπητήρια και τη συμπαράστασή τους στην οικογένεια του Ολουμπάγιο Αντεφέμι και την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη, για τον τραγικό θάνατο του ποδοσφαιριστή σε αυτοκινητικό δυστύχημα σήμερα το πρωί».

 

Λευτέρης Αντωνακάκης

Ακολουθήστε το flashnews.gr στο Google News και την σελίδα μας στο Facebook